çok büyük geçmiş olsun insanın başına gelmeden anlamıyor ama gerçekten kötü bir durum
çok büyük geçmiş olsun insanın başına gelmeden anlamıyor ama gerçekten kötü bir durum
körler sağırlar
Çok büyük bi felaket. 1 yılda yağan yağmurun 7-8 katı 1 günde yağdı arkadaşlar. Buna hiçbir şekilde önmlem alamazsınız dere yatağıymış şuymuş buymuş. kaçarınız yok.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun
Allah tekrarını yaşatmaz inş.
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
tünay senınde yanlısın var. tüm yılda yağan yağmurun 3 de 1 i 30dk da yağdı.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
çok gecmiş olsun abi inş.hasar tespitciler madurları üzmez.ölenlere allah rahmet eylesin
otobüse biniyosun yağmur var seyir halindesin sabahın 7si mayışmış bir halde. drank birden bire sular 1 metre yükseliyo. 30dk içinde oluyo olanlar arkadaşlar yanlızca 30dk da suların derinliği 1 metreyi geçiyo. otobüsle giderken bi bakıyosun botla alıyolar senı. bizim çaycı bi abiyi gümrüğün çatısından skorsky helipkopterle alıyolar. adam yağmurdan kaçtım içeri girdim diyo 1 saat sora skrsky le devambunlar şanslı olanlar tabi allah ölenlerin ailelerine sabır versin.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
koray abi duydugum kadarıyla pederin dükkanı filanda varmıs orda büyük gecmis olsun sizede...ilk defa burdan gördüm tır garajının hali gercekten içler acısı ben bukadarını beklemiyordum...
Bugun sessiz ve derinden geliyor, gece umarım cok kötü olmaz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)