bende 17 jant var,180 ykr yakıyor,kışın kış lastikleriyle(14 sac jant)160 ykrş düşüyor..
ilk resimleri gorunce aha arabamı çalmışlar dediydim
allah kaza bela vermesin bende düşünüp duruyodum beyazmı jant alsam sıyahmı alosam dıe. saolasın baya yardımcı oldu fotolar![]()
'''K I R M I Z IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'''
Degerli korki arkadaşım. Bu araba ile derken resimde görülen arabanın eski sahibi olma adınamı dedin yoksa Başka bir integra içinmi?
Yoksa bileyim motordan neler çıkacak vs vs
araba çok yakın arkadaşımındı 2.sahibiydi plaka da o zamandan gelio yalnız satalı çok olmuştu ama 5-6 sene kullanmıştı haliyle o zmanlar km si 100bin bile yoktu ama otm viteste bir sorun vardı o sıralar![]()
Yavrukusum sende Honda aldınyaaBendeki Eg civic 225k da tepe tepe kullanıyorum zerre kadar arıza sıkıntı vs.yok,bukadar sorunsuz olacagını düsünemezdim.Senin kırmızıgül'de masallah saat gibi..Jantlar simdilik isini görür takar takmaz namsteina kostuk, araba iki saat icinde kimlik değiştirdi..Arabaya bukadar değisiklik yeter artık özelde sıra,evlenip baba olma zamanıdır hadi tosunum elini çabuk tut
![]()
yanlis oldu alta tekrar koydum resimleri
Deneme amacli takildida Begenilerinize sunuyorum))))))
Vallaha ne dersiniz)))))
![]()
bence diğer jantlara göre daha iyi durmuş abicim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
beyaz jantlara gore daha ıyı durmus ama baska model denemekte fayda var yıne bes kol 17 olabılır
yada cok kollu jdm style
miriimmm hayırlı olsun duydumda görmek yeni nasip oldu:]]
herhangi bir jant bir arabanın çehresini bu kadar değiştirip güzelleştirebilir mi ya. bence teg e ne atsanız yakışır tabi istisnalar kaideyi bozmadanmaşallah Allah nazardan saklasın kazasız belasız zevkle binin işalla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)