cok sık olmus.gri renk yakısmıs.kazasız belasız.
masallahhh yenı dogmus bebek gıbı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ellerinize sağlık çok güzel karaler çekmişsiniz.
@LP2 yavrum kazasız belasız maşallah
Tholl-ga cım bazı fotoğraflarda fazla contrast vermişsin sanki patlama noktaları var.
Bana öyle geldi yani
Birde konunun adı lowered olsa daha iyi olmazmıydı ?
maşallah
Allah kaza bela vermesin
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
sitedeki diger lowered lara bakarak yorum yaparsak buna haksizlik olur bence oyle bi baslik , cnk hakkatten slammed olmus .
masallah gusel arac , pek sevdigim bisi degil bukadar basik arac ama komple butun olarak guzel duruyor .
ozgur eline saglik , tolga hala g.tum gibi cekiosun ahahha![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Maşallah nazar değmesin.
Fotolarda araçta 10 ! nokta![]()
Maşallah alptuğ
tavan siyah olsamı acaba ?
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Fotoğraflar çok başarılı, ellerinize sağlık .
Tolgacım öpüyorum.![]()
maşallah çok güzel fotolar olmuş,bakarken diyorm neresi burası bu kadar tanıdıkbu kadar basık arabanın lip'inde sürtük olmasa foto gerçekci olmazdı sanırım çok güzel bi detay olmuş maşallah tekrardan.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok güzel çıkmış araç yaturuncular çok belirgin mükemmel, yalnız arabanın heryeri sürtük
bu arada wooferlar kendindenmi ışıklı nası oluo da zarar görmüo ışıklarmarkası modeli nedir
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
sub lar ozel olarak led takıldı ıclerıne hıc bır zararı yoktur on tampon gunde 1282783957238957 kere surtuyor boyatınca yıne ole olucak daha cok yapılacak var yapıldıktan sonra sanırım guzel bı sey ortaya cıkıcak 3 takım mıd 2 sub 2 anfı vs o sekılde bı ufak tesısat var :P
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
süper olmuş gerçekten..sanki arka taraf daha basık gibi duruyor hafiften kaldırsan daha iyi olcak gibi...ama böylede yılan gibi duruyo tabi![]()
Sfi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)