göki Nickli Üyeden Alıntı sazan ulen 2 dk uzak kalınca ortamdan hoopp karıştı paralellerimle meridyenlerim kop42 Nickli Üyeden Alıntı başarının sırrı nos eke yede lazım ama mustuda bu talıhsızlık varken allah göstermesın bagajda patlar bagajda patlasın içinde patlamayacağına
Bulasmasin goki dikkat et ahihahi
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
göki Nickli Üyeden Alıntı harbi bendekide akıl muştuda bu cenoluk varken römork e beraber bindim adamla olum çiçek gibi geldik minibüsten rahattık a.q
imhotep Nickli Üyeden Alıntı Bulasmasin goki dikkat et ahihahi sende varmı bişey ? yoksa bana bu kadar kısa sürede bişey olmaz
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Benim bunyem kuvvetli olm ahahaha neyse bu mustuyu bi hamam oglani yapmak lazim
la kel neler kaçırdın varya hiç bişi demiyorum
öp beni muştu yiii beni mustu
et giren yere dert girmez.
mmustu Nickli Üyeden Alıntı la kel neler kaçırdın varya hiç bişi demiyorum ne kaçırdı akşam hepimiz zehirlendik BİDE sulhi altımıza işetti bide bide .. kel kell gelemedikiiiii
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
kop42 Nickli Üyeden Alıntı öp beni muştu yiii beni mustu muştuyu ben öperim gardaşşşş
kop42 Nickli Üyeden Alıntı öp beni muştu yiii beni mustu duvara karşı yatır beni dırmala beni gaşı beni
stlegal Nickli Üyeden Alıntı muştuyu ben öperim gardaşşşş saygım sonsuz abiii ama baksana ne yazmıs duvara garşı yatır beni gaşı benı mmustu Nickli Üyeden Alıntı duvara karşı yatır beni dırmala beni gaşı beni
mmustu Nickli Üyeden Alıntı duvara karşı yatır beni dırmala beni gaşı beni son günlerin 40 landıktan sonra böle konuşmalar yok muştu
göki Nickli Üyeden Alıntı Kadir abi çok kilo almışsın. Hem senin nos ile ne işin var kpro aldın sen Anladım seni conem
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Anladım seni conem ahahahaha mevzuyu anlatım ama yemek yerken soner geldiğinde oha kadir abiye ne kadar benziyor kardeşimi dedim orda sonra soner dediler ben pert
göki Nickli Üyeden Alıntı ahahahaha mevzuyu anlatım ama yemek yerken soner geldiğinde oha kadir abiye ne kadar benziyor kardeşimi dedim orda sonra soner dediler ben pert yuh neremiz benziyo adam sarışın ben kumral
bize esmer kumral farketmez alayına ruf spec
cem Nickli Üyeden Alıntı SONE-R bey NX nos tüpüyle poz verirken arabamı yürütmenin en iyi yolu buymuş.. M3CSL-Serkan nos kullanmanın inceliklerini bana öğretmişti sağolsun.... Nos'a selam yola devam...
benim makinadaki fotoları ekliyorum fotoları çeken gökininde ellerine sağlık
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları