elinize, agziniza, yureginize saglik.
elinize, agziniza, yureginize saglik.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Kısmetse Ekim 29a aranızdayım...İstanbul İzmir nereye gidilcekse ne yapılacaksa omuz omuza...
Bu vatan masa başında kazanılmadı gerekirse gene dövüşür kalleşleri atamayanları biz atarız
Eve şimdi girebildim...
siyah citroenci bendim ArdaÇok anlamlı ve dolu geçen bir gündü. Gelen herkesin ayağına ve yüreğine sağlık. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanışı ve dua tepe ile kompozisyonu harikaydı. Fotoğraflar da bir o kadar harika elinize sağlık beyler.
Herkese hayırlı geceler
ankaradaki katılan kardeşlerime abilerime teşekkürler. gurur verici fakat bir okadarda düşündürücü...
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
organizsayon için düzenleyen, emek harcayan, foto çeken , üşenmeden katılan gururla o bayrağı taşıyan gerekli mesajı vermemizi sağlayan birlik olmamızı sağlayan vatansever arkadaşların herbirine teşekkürler gurur verici bi gündü kürşat abinin konuşması çok anlamlıydı
ECUTECH İstanbul
Cok guzel kareler... Gurur verici AMA Baskent'ten bekledigim katilim olmamis... Yazik.
///Mürüvvette endaze olmaz.
organizasyonu yapan abilerimizlere ve katılan arkadaşlardan Allah razı olsun. umarım miktar ses getirir ve faydası olur
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Katılan ve bu organizasyonu düzenleyen tüm herkese çok teşekkür ediyorum.
Ben gelemedim fakat Abi'm ve diğer abilerim kardeşlerim oradaydılar.
Herşey çok güzel olmuş ve umarım sesimizin gitmesi gereken yerler duymuşlardır...
Katılan herkese çok teşekkürler.
Fotoğraflar herşeyi anlatıyor. Yüreğinize sağlık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)