evet Çağatay 17.
Printable View
İlkerim maaşallah cok guzel oldu gule gule kullan gazlarken önleri 17 arkaları 15 te 37 yaparız :D
Bence de jantlar boyanmalı, cok bogmus arabayı.. Boyandıktan sonra cok daha güzel olur bence.. Kazasız belasız..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3994707_n.jpg
Whiteline stoplarım geldi. yan çıtaları da boyayıp taktım. Yollar düzgün olsa biraz basacağım yere ama cesaret edemiyorum.
maşallahı var :) naim usta fena iş çıkarmış eline emeğine sağlık..onun dükkanda iken incelediğimde tampınlarda ufak tefek hatalar vardı umarım onlar hallolmuştur..maşallah.
ilker bi de halil abi ile su jantlarınızı beyaz yapsanız =))) maşallah allah kazalardan belalardan korusun..
aracı draglarda birazcık inceleme fırsatı buldm fakat bna çok fazla macun kullanılmış gibi geldi
hipodrumda aynı bu durduğuyerde bayaa inceledim bikaç fotosunuda çektim.çok güzel olmuş araç.kazasız belasız
Arabamın spoiler, marşbiyel ve tamponları dışında fiber parçası yok. Orjinal tamponlar da evde duruyor zaten. Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Maşallah ilk hali son hali epey değişim var kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...
fotoğraflar için çok teşekkür ederim.
şehitlik buluşmasında yakında görüp inceleme fırsatım olmuştu
maşallah çok güzel kazasız belasız günlerde kullan kardeşim
daha çok foto istiyoruz :D maaşallah :)
maşallah kazasız belasız
Bugün Bilkent Cyberpark semalarında mor toyota görüldü :)
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagam...enAE86-078.jpg
Dijital gösterge aldım 10 güne elimde olacak inşallah.
Yeri gelmişken bu göstergede benzin göstergesini kullanmam için şamandıranın voltaj cinsinden değer yollaması lazım. Hangi araçların şamandırası voltaj değeri yolluyor bilen var mı?
tempra?..:)
maşallah güzel olmuş........ araç.
Maşallah herşey çok güzel olmuş kazasız belasız bence jantlara beyaza gerek yok gibi kişisel görüş çok asi olmuş :D
İlker Seyran taraflarında görüyorum seni oradamı oturuyorsun
mantıklı bi araştırayım :)
teşekkür ederim.
Şu an çok ikilemdeyim zaten siyah kalması veya beyaz yapmak konusunda. Teşekkürler
Kız arkadaşım o tarafta abi :)
Canlıda görüyorum paşada jantlar kesinlikle beyaz olmalı
http://img813.imageshack.us/img813/3703/yandan.jpg
jantlar beyaz oldu sonunda.
güzel oldu ilker abi maşallah allah kaza bela göstermesin. bi de arabayı alcaltıp kamberde verdim mi süper olcak :D
beyaz hali çok iyi olmuş, maşallah
beyaz süper oldu helede arka jantlar 3cm de dışarda olunca dadından yenmezz,,, amaaa yavaş çakma keiçiii :)
maşallah fena olucak belli
konuyu görünce yazayım dedim bugün kırmızı bi ae86 gördüm sanırım aşık oldum bakmaktan araba süremedim ya....yakından ilk defa gördüm harbiden şahane makine....agzımın suyu aktı resmen....sağolsun süren abide hakkını veriyodu önü açıldıkça :D
ufaktan basıp cıtır bi kamber ayarı tutturduktan sonra, teksin :) Zaten renk'le nokta olmuş araç masallah allaha kazalardan belalardan korusun..
demetdeyse benimdir abi :D .... abi senin arabaydı heralde maasallah cok güzel yakından dahada güzelmiş....kusura bakma abi öyle ilk başta aç gibi baktım sonradan ayıp olmasın diye çaktırmadan bakmaya çalıstım :D .....birara dalmışım sen gazlarken az daha önümdeki dolmuşa giriyodum ....zaten dolmuş durdu sen kayboldun en son ışıkları geçince sagda duruyordun orda gördüm.....maaşallah abi kazasız belasız inşallah :icon_tup:
abi yemin ediyorum direk aklıma o geldi:(.....dedim o kadar baktık nazar degdi arabaya diye :( ama inan daha direk görür görmez hay maşşallah makineye bak demiştim....valla kusura bakma abi bundan sonra görürsem yolda bakmadan direk önüme bakıcam....tekrardan MAAŞALLAH abi....iyi geceler