bu sene moruz alayına koruz.. geldi aklımamaşallah
10 mm lik spacerlar ile te37leri taktım. Jantları büyük ihtimalle beyaz yapacağım. Arka tarafı biraz yere basabilirim.
Jantlar beyaz olduğunda çok daha güzel olacaktırmaşallah.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İlkerim maaşallah cok guzel oldu gule gule kullan gazlarken önleri 17 arkaları 15 te 37 yaparız![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Bence de jantlar boyanmalı, cok bogmus arabayı.. Boyandıktan sonra cok daha güzel olur bence.. Kazasız belasız..
Whiteline stoplarım geldi. yan çıtaları da boyayıp taktım. Yollar düzgün olsa biraz basacağım yere ama cesaret edemiyorum.
maşallahı varnaim usta fena iş çıkarmış eline emeğine sağlık..onun dükkanda iken incelediğimde tampınlarda ufak tefek hatalar vardı umarım onlar hallolmuştur..maşallah.
ilker bi de halil abi ile su jantlarınızı beyaz yapsanız =))) maşallah allah kazalardan belalardan korusun..
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
aracı draglarda birazcık inceleme fırsatı buldm fakat bna çok fazla macun kullanılmış gibi geldi
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
hipodrumda aynı bu durduğuyerde bayaa inceledim bikaç fotosunuda çektim.çok güzel olmuş araç.kazasız belasız
Arabamın spoiler, marşbiyel ve tamponları dışında fiber parçası yok. Orjinal tamponlar da evde duruyor zaten. Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
şehitlik buluşmasında yakında görüp inceleme fırsatım olmuştu
maşallah çok güzel kazasız belasız günlerde kullan kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)