konuyu görünce yazayım dedim bugün kırmızı bi ae86 gördüm sanırım aşık oldum bakmaktan araba süremedim ya....yakından ilk defa gördüm harbiden şahane makine....agzımın suyu aktı resmen....sağolsun süren abide hakkını veriyodu önü açıldıkça![]()
konuyu görünce yazayım dedim bugün kırmızı bi ae86 gördüm sanırım aşık oldum bakmaktan araba süremedim ya....yakından ilk defa gördüm harbiden şahane makine....agzımın suyu aktı resmen....sağolsun süren abide hakkını veriyodu önü açıldıkça![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
ufaktan basıp cıtır bi kamber ayarı tutturduktan sonra, teksinZaten renk'le nokta olmuş araç masallah allaha kazalardan belalardan korusun..
demetdeyse benimdir abi.... abi senin arabaydı heralde maasallah cok güzel yakından dahada güzelmiş....kusura bakma abi öyle ilk başta aç gibi baktım sonradan ayıp olmasın diye çaktırmadan bakmaya çalıstım
.....birara dalmışım sen gazlarken az daha önümdeki dolmuşa giriyodum ....zaten dolmuş durdu sen kayboldun en son ışıkları geçince sagda duruyordun orda gördüm.....maaşallah abi kazasız belasız inşallah
![]()
abi yemin ediyorum direk aklıma o geldi.....dedim o kadar baktık nazar degdi arabaya diye
ama inan daha direk görür görmez hay maşşallah makineye bak demiştim....valla kusura bakma abi bundan sonra görürsem yolda bakmadan direk önüme bakıcam....tekrardan MAAŞALLAH abi....iyi geceler
heh şöle beyaz jantları ile çok tatlı oldukazasız belasız sürüşler driftler
![]()
:ramo
Teşekkür ederim. Bakalım askerden sonra günlük kullanacak başka araba alırsam coilover ve kilit gelecek.
Ne zamandır benim ve gören herkesin aklındaydı teşekkür ederim.
Sayende arkaları da dışarı çıkardım abi çok güzel oldu. Ufak bir drift kazası yaşadık ama suç benim değil o asfaltı öyle çukur bırakan belediyenin
teşekkür ederim.
eksin olmayın teşekkürler
japon arabalarının böyle çizgi filmden fırlamış gibi olmasını ben de seviyorum. çok teşekkürler.
Her gün geziyorum valla.
Teşekkür ederim.
Bi güncel çekeyim
Yenilikler
Ae92 gti koltukları
Volk xxr527 jant
Fiber tamponlarin yerine orjinal tamponlari taktim
Dijital gösterge
![]()
maşallah ilkerim çok güzel... ama bi kare plaka bastır kurban olayım. önden foto varmı tamponları piano black boyatalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)