Maşallah dün paşada uğraşıyodunuz.Zaten mahalle Tokyoya döndü 3 tane ae 86 200sx filan![]()
Ostim vergi dairesine gidip gelirken görüyordum sık sıkmaşallah kazasız belasız
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Abi bi güncel çek fotoyla yaa
maşşallah beyaz te37 li halide çok güzeldi xxr larda yakışmış dediğiniz gibi önler kamberli olursa çok daha güzel olur![]()
paşaya kız arkadaşıma gelirken görüyorum 3 5 apartman var aradaher gördüğümdede inceliyorum maşallahı var
keşke fiber tamponları sökmeseymissiniz ama zevk sizin sonuçta maşallah aracınıza çok güzel
Oncelıkle elınıze emegınıze cebınıze saglık bu tur projeleri görüp gerceklestırıldıgını gormek sevındırıcı. Bide proje konusu toyota olunca 5 kat fazla sevındırıcıTamponları orjınale cevırerek cok ıyı yapmıssınız, jantlarıda orjınale yakın sade ama gosterıslı bısey takarsanız cok ıyı olur. MASALLAH allah kaza bela gostermesın .
poliuraten bushings bu tip araclar ve kullanicilari icin buyuk nimet. Cidden karakteristigi cok degisiyor.
Kamber olayini cozdukten sonra Lastiklerde bir degisiklik olucakmis? olcusu pek estetik durmuyor acaba yuksekliginden mi?
///Mürüvvette endaze olmaz.
Dodik olayina girdim
Gariplik sol tarafin kriko ile kalkik olmasindan dolayi. Henuz coilover yok malesef. Olunca boyle gorunur umarim.
Lastikte 45 yanaga dusebilirim
abi arabanı kentparkın otoparkında görmüstüm inceledimde dışardan çok sıkı duruyo maşallah
Abi böyle olsa güzel olur gibi![]()
Maşallah aracına![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)