Tolga herzamanki gibi olmus , igrencaraba super ama
Tolga herzamanki gibi olmus , igrencaraba super ama
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Maşallah![]()
Ama bence plaka ortada olsa çok daha dolu gösterir aracın ön kısmını
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ellerine sağlık Tolga harika olmuşEVO yada mahş. nazar değmesin.
maaşallah hem çekimlere hem araca![]()
Gürkan ön plaka kare olsa dahamı ii durur acaba...Çok güzel araç Allah kaza bela vermesin...Maaşallah...
Her ne kadar subaru fanatiği olsamda evo yada maşallah demeden geçemeyeceğim.
Birinci fotoğrafı çok beğendim, arkadaki tabelalar dikkat dağıtsa da yine de iyi kare
Dördüncü fotoğrafda madem amaç motoru göstermekse biraz daha yukardan çekilse acaba daha iyi olmaz mıydı?
Beşinci fotoğraf duvarların devam eden ritmi arasında iyi bir açı ile çekilmiş fakat biraz daha fazla pozlanabilirdi
Altıncı fotoğrafda kadraja, yakın bir nesneyi dahil ederek derinlik katma fikri güzel, Efesi zaten hepimiz severiz, tampon ile çamurlukdaki renk farkı ilginç ( ışık oyunu belkide). tampon kahveye yakın bir renk çıkmış,
Yedinci fotoğrafı da beğendim, konumu pozlandırılması ve açısı ile güzel bir kare,
Sekizi beğenmedim arkadaki binalar bizi araç üzerine yoğunlaşmaktan alıyor, acaba kısık diyafram ile atılabilir miydi? veya photoshopda blur efekti uygulanabilirdi arka kısımlara,
Dokuzuncu fotoğraf zaten benim sevdiğim bir tarz,
Onuncu kare otomobil çekimlerinde klasik bir açı, alttan bu kadar sıkıştırmasan ve ön kaputa-tampona bir flaş ile ışık versen çok daha iyi olurdu heralde
Genele baktığımızda sade öz güzel bir çalışma olmuş. Siyah araç çekmek zor, zaten renk bütün detayları yuttuğu gibi çekim yaptığınız alanda en karanlık kalan bölge oluyor. Bunlara rağmen başarılı bir çekim
Eline sağlık Tolga
herkese teşekkürler
mustafa uzun zamandır yorumları gözler olduk güzel oldu.
olumlu olumsuz eleştrilerin için çok teşekkürler![]()
"Wagen"thusiast
motoru görmek için kafamı yukarı uzatasım geldi tolgaaraç çok güzel tertemiz nazar değmesin. ellerine sağlık tolga.
Sakin güç...
Güzel Dilerkleriniz İçin Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim.. Hepimize Kazasız Belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)