tabi böle bi modelle dikkat çektiler,ama piyasaya çıktımı,satılmamasıylada baya bi dikkat çeker,logan satılıyor en azından
ben bu arabanın arka tarafında ki akordiyon çakması bölümü çözemedim bir türlü![]()
tabi böle bi modelle dikkat çektiler,ama piyasaya çıktımı,satılmamasıylada baya bi dikkat çeker,logan satılıyor en azından
ben bu arabanın arka tarafında ki akordiyon çakması bölümü çözemedim bir türlü![]()
o nu bence 911 turbodaki gibi belli bir hızdan sonra aerodinamiği arttırmak içn yapmışlardır. inip kalkıyodur o![]()
inip kalkarken ses de çıkarıyodur. melodili. ahahahhahahha
yanlız farlar hangi arabadan ben onu çıkaramadım. yoksa kendileri i yapmışlr
10km/h de kanat açılıo 100 km/h topspeed zaten100 den yukarı çıkarsa parçalara ayrılır
"Wagen"thusiast
oha ya hıcmı utanmıolar acaba ??
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
adamlar fuarlarda teknoloji çalıyoya hani fotoraf makineleri bozukmuş ondan böle olmuşhahahahaha
hhahha aynı yorumu gene yapayım maslakta 1 haftada x5 yaparlar o jipimtrak şeyibide smart ı kopyalamışlar içini görmeniz lazım show car gibi direk fiberden dökmüşler dümdüz
![]()
hahaha bunlar hyundai coupe ile bizim körüklü otobüslerin sentezini yapmışlargayet başarılı hahahahaha
yaa BMW,Mercedes,Nissan v.s dava acma hakkı yokmu bunlara karsı?..
yalnız korsan X5'in arka stopları fena diilX5 modlıcak biri alıp takabilir..euehueh
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)