arkadaşlar bugün gittiğim organizasyondan 1 2 foto paylaşayım dedim pek kaliteli değiller ama idare edersiteden bilindik araçlarda vardı.
![]()
arkadaşlar bugün gittiğim organizasyondan 1 2 foto paylaşayım dedim pek kaliteli değiller ama idare edersiteden bilindik araçlarda vardı.
![]()
kırmızı A4 kimin ?ilk defa gördüm, çok güzel görünüyor, maşallah.. bişiler var mı arabada ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
körfezde izlemiştim , boş olduğunu sanmam , çok şık bi a4 gerçekten..
bu arada benim gariban 307ninde bi resmi çıkmış mutlu oldum valla, ama festivallik bi durum yoktu , yani organize bi olay yoktu bide bazı arkaadşlar çığırından çıkarınca işi biz gittik , sonrasında düzeldimi acaba yoksa söyledikleri aktiviteleri yaptılarmı ?
golf çok güzelmiş başka fotosu var mı Ferhat?
e30 lar ve civicler yanlayıp 0 çizmeye başlayınca güvenlikler geldi dışarı çıkarttılar bmw cilerden bazılarını sonra 30 dk sürmedi bile herkezin dağılması..akşam beyaz sti ve ralli evo otoparkdaydı diğer bütün araçlar dağılmıştı.
si - crx 2 araçta turuncu ve fiberli kardeş gibi gelmişlerdi oraya çekmedim fotolarını ama düz yolda asfaltı kazıyarak gidiyorevo egzozu öttürdükten sonra herkez bi gaza geldi boşta basmalar filan
plakası SU muydu öyle bişeydi senin eski araç zannettim vtec jantlı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)