mangal basi benimmm herzamanki gibi![]()
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
ıyı guzel gelelımdeanasını satayım tekırdaga yakınsınız
du bakalım cozucez bıseyler o aksamdan berı marş basmadım arabaya
![]()
biz de basmadik desek yeridir![]()
![]()
Caner DEMİRBAĞ
Caner DEMİRBAĞ
Maaşallah hepsine Allah nzarlarlardan saklasın güle güle kullanın. Kazasız belasız.
Ancak çok merak ettiğim birşey var Beyaz vtec Devlet sırrımıdır her yerde plakası kapalı?? Derin devlet mevzusumudur?? Resimlerde 2 arabanın plaka görünürken o kadar abzürt görünüyor göze batıyorki anlatamam. Plakayı merak ettiğimden değilde, forumda herkes her arabanın anne kızlık soyadını bilirken bu çaba komik kaçıyor bence. Kusura bakmayın konuya böle bir yorum yazdım ama yazmadanda edemedim.![]()
çaba değil güzel kardeşim mahallemde arabamın amblemı calındı.kapısı tekmelendi,kaputu boydan boya çizildi yanı kısacası anası s..kildi bende aracımın ıcınde olan seylerı yazdım foruma koydum plakamı kapatıyorum 19 degısenlı 760 yerınden boyalı ok? kusura bakmada boyle cıkısmaya hakkın yok araç benım plaka kapalı forumdan cogu kısı arkadasım bılıyor aracıda gecmısınıde sadece nazar amaclı bellı olmasın amaclı anladın? benım kımseden saklıcagım yok ama bu amq mahallesınde aracımın hergun anası aglarken bırde burdan teyp var headers var dıyemem plakasını afıs edıp ok? bir çaba vs yok gerekde yok gerilmeye araç benım ıster acarım ıster kaparım senın bu guzel yorumun uzerıne 3 parça boya olan aracımı taklalı ilan ettim ok? 4 değişenli ok?
bu arada saklıcak bıseyım olsa bu kadar tanınan bu kadar pıyasayı bılen bı forumun ıcıne bu aracı koymam ok forumdan ınsanlarlada takılmam gıdıp saklıyorum sadece paranoyagım belkı gerek yok benım olan RUHSATI BENIM UZERIME olan aracım hakkında boyle aç plakayı dercesıne resmen kotulercesıne konusmana
Caner DEMİRBAĞ
Akşam akşam sana güzel türkçemiz ile ilgili ders vermek istemem. Ama sen nasıl başardın yazdığım yazıdan bu şekilde anlamayı bilmiyorum ama gayet başarılısın tebrikler.Aracını satın almak istemiyorum yada kötüleyerek düşük fiyat teklifi yapmayacağım, kötü birşey sölemedim, bitik demedim, kazalı demedim, pert demedim, taklalı demedim, adresini sormadım, headersını sormadım, beygir gücünü dyno çıktısını sormadım, lastiğinin markasını sormadım, ne yay amortisör taktın demedim vs vs aksine Allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun dedim. Sende teşekkür edecektin herhalde?
Aracının plakasını çoğu arkadaşının bilip bilmemesi benim için önemli değil ki bende biliyorum aracının plakasını o konuda zaten problem/problemim yok.
Sadece 3 tane aracı yanayana çekmişsiniz fotoğrafları çeken arkadaşın ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamış bakarken fotoğraflara öyle kötü duruyorki gereksiz bir hareket olmuş bunu belirttim. Gerçekten resimlere bakarken çok çirkin duruyor. Senin belirttiğin adresten araç tahlili vede bunun sende yarattığı korku konusunda haklısın ama diğer araçlar için geçerli değilmi bu durum?? onlar niye kapatmıyor? mesela. Allah belasını versin başkasının malına zarar verenin elbette istemem bende ama çok ilginç olan o sadece. Tabiki nedenini yargılamak haddime düşmüyor ama gözüme batan bir detayı paylaştım.![]()
ya ıste plakayı koymadan neler oluyor bırde roll vıdeosu koysak neler olucakbu arabanın ustunde bır nazar varya amq boyle ısın ben
![]()
Gözü olanın gözü çıksın arkadaşım Allah nazardan saklasın. ne desem bu saatten sonra yanlış anlayacaksın gece gece zorlamayalım birbirimizi.
Atalarımız boşuna dememiş " Sakınan göze çöp batar" diye. Sen Allah' a emanet bırak canını sıktığına değmez emin ol hiç bir zaman kendinden değerli değil o araba biri gider diğeri gelir.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)