cok kotu ya Allah kolaylık versın valla.. ya sımdı dusundumde doguda koyler bunun belkı 5 katı yagıyor yollarıda acmıyorlar butun kıs boyle naparlar ya hakkaten zor...
cok kotu ya Allah kolaylık versın valla.. ya sımdı dusundumde doguda koyler bunun belkı 5 katı yagıyor yollarıda acmıyorlar butun kıs boyle naparlar ya hakkaten zor...
Valla aynisini bende dusundum.Burada imkanlarimiz var.Birsekilde birseyler hallediliyor.Agrida, erzurumda insanlar ne yapiyor yaw yilin 5-6 ayi boyle..Allah yardimcisi olsun oralarda yasamak zorunda olan insanlarimizin.
Okul tatil oldu burada sabah, bir guzel uyurum diyordum ki yalan oldu yine neyse, bizim terastan ve hudson river'dan goruntu bu. Yolu cekmeye usendim
![]()
///Mürüvvette endaze olmaz.
baltimore'da bir arkadaşım var, süpermarkette yiyecek birşey kalmadığından fln bahsetti, zaten arabayı çıkarmak mümkün değilmiş garajından. allah yardımcınız olsun![]()
ahahhahahahahahah , refuje patliodum bende bugun , 18 inch kar var hala tipi devam edio .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bu nasil bir kistir boyle yaw...Iki aydir hava birgun olsun guzel olmazmi...Hergun yagmur, kar, firtina....Yarindan itibaren yine siddetli kar yagisi+firtina geliyormus....Daraldim iyicene baslicam kisinada Baltimorunada....![]()
wow çok şanslısınız harika bir kar yağmış keşke burayada bu kadar yağsa... gerçi buraya bu kadar yağsa olağanüstü hal ilan edilir herhalde![]()
MaşallahGüzel görüntüler var ama ayrıca t-shırt iyiymiş
![]()
Yeni konu acmadan buradan devam edeyim dedim
Yarin yilin ilk kar yagisi bekleniyor...Su an hava sifirin altinda bilmemkac derece..Arabanin icinde biraktigim ipod, gps ne varsa donmus pixeller gitmis calismiyor![]()
Bende ne güzel diyordum ki yorumları okuyunca anladım eski konu oldugunu
Burdada yagsa şöyle güzel bi kar,yollar kapansa mahsur kalsak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)