cılasız we amatorce cekımlerım umarım begenrsnz..
güzel çekimler olmuş eline saglık
çok güzel kareler elinize sağlık
fotolar ve vaf cok guzel kanka masallah nazar degmesin yaa...
saolun arkdslar.. sıcak hawayı degerlendrelm dedk elımzden gelen smdılk bu
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı fotolar ve vaf cok guzel kanka masallah nazar degmesin yaa... saol knka..senın telden bıras daha ıı cekıo sankı bu makıne ne dersın
Çok güzel maşallah yanıyor resmen
EMC
ferhat306 Nickli Üyeden Alıntı saol knka..senın telden bıras daha ıı cekıo sankı bu makıne ne dersın biraz degil baya iyi cekio kanka
sade ve temiz maşallah.
aracına maşallah seninde ellerine sağlık...
Type-R Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çekim yaptığın yer çok iyi.. Vti ise çok başarılı sıkı duruyo.. Allah kaza bela vermesin. yanlis anlasilma oldu ama duzelltim dogru soze ne denirki
turboALİ Nickli Üyeden Alıntı aracına maşallah seninde ellerine sağlık... eyw kardesm saolasın..
way way way..allah kaza bela vermesin..satılıkmı...?
çok güzel resmler maşlh
CARdeş bu araba kaç beygir?1,6 motor dimi?
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı CARdeş bu araba kaç beygir?1,6 motor dimi? sen ii biliyodun alper ben o beygırlerden sana mangal yapmıştım..))) aaafiyetle..))
denizpc Nickli Üyeden Alıntı way way way..allah kaza bela vermesin..satılıkmı...? amiiin..suanlık dusunmuorm kardes
denizpc Nickli Üyeden Alıntı sen ii biliyodun alper ben o beygırlerden sana mangal yapmıştım..))) aaafiyetle..)) alalalal ne zaman yahuu ben hatırlayamadım?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları