maşallah araçlara. hayırlı olsun bulutum. bu arada lan kemalcan kaç kilo oldun sen öle iyice şişmişin. tostları satmak yerine yiyon mu napıyon. acil adanaya gel ben seni zayıflatırım ogluşşş
![]()
maşallah araçlara. hayırlı olsun bulutum. bu arada lan kemalcan kaç kilo oldun sen öle iyice şişmişin. tostları satmak yerine yiyon mu napıyon. acil adanaya gel ben seni zayıflatırım ogluşşş
![]()
fotoları goremıyorum
www.honda-tech.com
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
daha durr ne gordunkı![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
ben baska bıseyı kastetmıstım bız butun gun calısıoz blut kankımız ftengıyle karı kız kosturuor sonra efeyle bnı arıor falan nyse bunlar derın konular..
yeter bncede artık kılo weremeye baslıgım bı motor acalım tegın ıslemere baslıyalım..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
burger da jumbo menuyu yıyıp gardaşşş ben doymadım ben doymadım die dolanırsan ortalıkta....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)