arkadaşlar arka bagajda sub olsun dedim, kabin koyudum bagaj öldü, camın önünü keseyim dedim, vicanım sızladı, bende yeni bir sirt dayama döşemesi yaptım, hem görselliği hemde guzel bir ses tonunu yakaladığıma inanıyorum..
![]()
![]()
arkadaşlar arka bagajda sub olsun dedim, kabin koyudum bagaj öldü, camın önünü keseyim dedim, vicanım sızladı, bende yeni bir sirt dayama döşemesi yaptım, hem görselliği hemde guzel bir ses tonunu yakaladığıma inanıyorum..
![]()
![]()
custom bi calisma olmus eliniza saglik bence hos
basarılı bir calısma görsel olarakta güzel görünüyor.
ama bassın önüne bir tel cekin arkada oturanın kolu bacagı carpıp bassı yamultmasın
ben olsam ince stepne alır bagaja atar basıda stepnenin oldugu yere gömerdim![]()
www.vava.cars
Ben beğendim güzel olmuş ama bagajın görselliğinide değiştirmek lazım bence..
resimleri göremiyorum şuan ,, görülmüş ki yorum gelmiş diyebilirsiniz ama halen çalışıyomu linkler??
resmler gozukmur
Güzel bir çalışma bizde bi tanıdğın bi şahin'e koymuştuk arka koltuğun hemen arkasına rockford bide eski PİONEER GMX- 624 katil amfilerden,fakat insanda kafa beyin bırakmadı,tizler fln hiç bi işe yaramadı söküp sattık.
yalnz arkaya oturduklarında sıkıntı yaratmazmı bu ?
+ olarak basın önüne teL filan koyun arkadasların dedigi gibi basa eli kolu girmesin biliyosunuz meraklı milletiz.
Bagajıda bi hale koymak lazım kazasız cezasız.
Görünüm olarak güzel ama ses vermez bu kadar yüksek hacimde..İki tane 38 cm kicker L7 için çok güzel proje olur![]()
Dr.Ecu
goruntu hosda sabıtleme nasıl olsu bass vurdugunda tutundugu yer nere en ıyı ses sıkıstırılmısıdır bence sesdekı verım nedır merak ettım acıkcası.bu durumda bagaj havuzunumu bass kutusu olarak kullanıyor? bu arada eline sağlık..
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
valla güzel olmuş. bas a bide kapak yapsan şöyle janjanlı oluyoya korumak için güzel durur
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)