Palionun bikaç eksiği var onlari Tamamladiktan sonra daha iyi olucak inşallah
Anlam veremedim yapılan işlemlerle geçtiği araçlara ama yinede maşallah araçlara.
palio 103 lükseıyı gıder
www.honda-tech.com
iyide palio 1.6 vtc2 yi geçememişki zaten
kaldıki videoyu izleyin 1.5 boy geriden gelip geçio. Yani düzgün kalkış yapılsa direkt 2 boy fark atacak. Palio asla kötü giden bir araç değil, dahada ii gideri var. Ancak herşey rakiple alakalı![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben bayıldım, sokakta görebileceğimiz arabalarda drag yapmışsınız helal olsun.
hep merak ederim dragda şahin mi geçer broadway mi tipo mu diye.
Built to fall....
tipo nun videosu varmı
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Maşallah araclara
ama o modlu bi palio nun stok dahi olsa 106 gti gecmesi hayal bence.Eger geciosa ciddi manada ya şöförde yada aracta kesin sorun var demektir
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
http://www.streetfire.net/video/Fiat...eot_740296.htm
video geldi sonunda![]()
birinci 106 biraz hasta ikinci kullanan arkadas basarılı degil
sacma bir deneme olmus
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
yooo esas yüklü arabalarla yapılmıyor, kırıcam diye ödüm kopuyor benim.
astram varken o kadar çok drag yaptım ki, 40 binde debriyaj bitmişti.
Daha zevkli bence, herşey pilotaja bakıyor zaten teki 101 öteki 105 bi tanesi 110 hp
Built to fall....
bak ne güzel söyledin işte şimdihemde uzun sürüyor kolay kolay bitmiyor 400m
drag yapanları veya düzenleyenleri tanımam ama önemli dragı içinde yaşamak![]()
Arkadaşlar palio nun şöförü bendim...
106 yla denerken sahibi arabayı yeni aldık huyunu bilmiyoruz dedi o yüzden denedik ilk kalkışta 1 boy filan geçtim geri geldiğimizde baktık 106 nın benzin hortumu hava alıomuş yaptılar gene kalktık bu sefer nerdeyse kafa kafaya bitti ama ben öndeydim..
flash için atmosferik dediler bizde deneyelim dedik maksat eğlence zaten... orda ayarımızda araba olmadığı için elimizdeki güvenen arabalarla denedik ... bissürü şahin wardı zatenama palio için kötü konuşulanlara sesim yok 3. viteste araba kasılıo gibi oluyo bi kaç işlemi war onlar da yapılsın artık bitik 106 larla deil yüklü 106larla denicez o zaman inanırsınızz...palionun motoruna gelince kimse boş sanmasın ama kimsede bişi olduğunu sanmasın mayısta komple işi bitince palionun adını daha çok duyururuz inşallah...
palio yu izlemeye dewam edin ...şöför ben olarakkk ....
sadece biraz zamann............
26.03.2010 da ankara etimesguttaydık askerimizi aldık kızılayda biraz turladık geri döndük umarım bi kaç arkadaş görmüştür bizi...dönerken yolumuzu kaybettik ankaralı arkadaşlarımız sağolsun tarif ettiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)