Ya yavuzunda Allah.....abi bi şarkı 50 milyon keremi dinlenir halen ara ara geliyo kulağıma
![]()
hakan açık saçık fotolar koymak forum kurallarına aykırıseninkiler +18
bu arada bir çok kamyoncunun güneşliğinde artık senin fotoların var![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NwZXXWMVFL4
hauahauah al buldum remixi ama idare eder![]()
YouTubeDR.ECU
abi ben en son dedim ordan buduğumuz lahana yapraklarıylayein doğmuş sempatik bebek fotoğrafı gibi fotoğraf çektiricektimde
olmadı
![]()
hah şlimsi işyerinde idnliyorum şarkıyı bir kendime gelim rahatlıyım![]()
izmır lı arkadaslar tesekkur ederım arkadasları ıyı agırlamısınız mmustu ve drager yavuz abıye tesekkur ederım benı ektıklerı ıcın ....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
guzel bır hafta sonuydu.. izmiri sevdire bıidiysek ne mutlu bize yanlız tek BOYOZ yidiremedik artık bıir dahaki sefere inş.
ok pm atıyurm
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
YouTubeDR.ECU
Öncelikle Murat, Mert, Gökhan ve Mustafa olmak üzere görüstügümüz, tanıstıgımız tüm arkadaslara cok tesekkürler, Allah razı olsun her birinden
Cok güzel sekilde agırlandık, cok güldük cok eglendik, cumadan pazara mükemmel bir haftasonu gecirdik
Fotograflar bircok seyi özetliyor, ne var ne yok ekleyin
Feribot kuyrugundaki kolbastı show fenaydı ahahaha
Yine kamyonculara orasını burasını gösterip manisa ısıklarda kamyoncuyla camdancama bakısanlar da bombaydı
Daha neler neler, fotolar, videolar eklendikce alınan keyif anlasılır
Apachelere de ayrıca tesekkür, böyle efsane bi kadro olamaz, 1 mesajda gaza geldik yola cıktık, iyki varsınız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Telden hepsine. Akamadim fotolarin vs ama guzel gecmis ..selamlar,isler yogun gelemedimgorusmek uzre.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)