böyle bir yer yok yaaa..bunların hepsi yalan![]()
Orlando da birşey yok hayat Miami de lafına katılmıyorum.
Miami'nin Orlando'dan tek iyi ama tek iyi özelliği sadece ve sadece okyanus a kıyısı olması ... Onun dışında Miami nin Orlando'dan ne fazlası var ? varsa yazın merak ettim.
Orlando ev kiraları olsun hayat şartları olsun Miami den yaşam bakımından çok daha rahat çok daha iyi bi şehir
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Walla acik konusmak gerekirse, bi yere gezmeye gormeye gitmek cok ayri yasamak cok ayri.
Cunku gezmeye gittiginde hep ii yerleri gidip goruosun ama gel gorki yasarken belkide hep ole yerlere gitmiosun.
Mesela NY'i hic begenmeyen duymadim ama LA'de yasamayi begenmeyen insan duydum.
Ondan kesinlikle yasam tarzi meselesidir bu.
Redpunk katılıyorum sana ...
aynen öyle Miami sahil de vakit geçirceksen süper bi yer 3 tane dünyaca meşur sahili var yazları akvaryum gibi su oluyor ama yaşam bakımından öyle değil işte...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Sorun ev kirasi ise Miami'de de oldukca uygun yerler var merak etme hatta ultra zenginlerin yasadigi west palm beach te...Cok kere gittim MIami ye ve Orlandoyada....Orlando da parklar disinda yapacak birsey bulamadim nedense..Gol cevresinde iki kere yuru bitti dahasi varsa anlat bizde bilelim![]()
Araçları geçtim de o yollar burda olsun aklımız rahat dip basalım araçlarımızı bana gene yeter. Bi şu yollara bak bide bizim yamalılara.........................
göl çevresidne iki kere yürü bitti yaptıysan sen hiç orlando yı dolaşmamışn belli
Evet parklar ...
-Magic Kingdom Park
-Epcot
-Disney-MGM Studios
-Disney's Animal Kingdom
-Blizzard Beach
-River Country
-Typhoon Lagoon
-Disney's Fort Wilderness Campground
-Pleasure Island
-Universal Studios
-Sea World of Florida
bi kaç tanede tane de su parkı var wet n wild ve aquatica gibi ...
bu parklar dışında Universal ın CityWalk ı gece vakit geçirmek için iyi bi yerdir her çeşit bar mevcut..
Disney in de downtown ı aynı city walk gibi gece için gayet iyi hatta ordaki House of Blues gece eylencesi bakımından çok ünlüdür...
millenia mall ın hemen yanına blue Martini baya meşur bi gece club ı
bunlar dışında
Oldtown diye dünyaca meşur bi yer vardır orda dünyadaki en büyük SkyCoaster den atlıyabilirsin ( 300 ft ).
old town üzerine çıkmışken 192 yi komple dolaş ne ararsan her türlü mekanı bulmam mevcut.
Titanic The Experience
Richard Petty Driving Experience
Redlight Redlight gece klübü
Bob Marley--A Tribute to Freedom
Fantasmic
Harry P. Leu Gardens
Osprey Ridge Golf Coursei
SkyVenture Orlando
Lake Eola Park
Orlando Opera Company
Florida Dolphin Tour
holy land experience
Gatorland
La Nouba - Cirque du Sole
Sammy Duvall Watersports Centre
Discovery Cove
wonderworks
Orange County Regional History Center
Orlando Watersports Complex
en az 13-14 tane farklı müze var
ha unutmuşum Nasa - Kennedey Space Center da Orlando da ...
disney ve parklar dışında gol çevresinde 2 yürüp biten yerinde emin ol bi bu kadar daha yazabilrim![]()
miami den gelen çok arkadaşım var hepsinin ortak söylediği şey normal yaşam bakımından orlando oraya göre çok daha rahat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)