benim katalizator yukarda diye gorunmuyor alttan o tamam da borularim 60lik diye laf etmezler umarim :) oyle olursa baska sorunum yok benim, muayeneye geldigimde egzozdan baglandim der gecerim diye umuyorum, yoksa harbiden sapi yedim :)
Printable View
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar
Tarık 31-b den muayeneye-tespite mi yolladı.Öyle ise trafik şube den bir tanıdık bulursan sistemden muyeneye gitmeden sildirebilirsin (aracı gösterirsin söktürdüğünü görür icabnda) yoksa 1 hafta sonra trafikten men olacak araban.
yoksa sil baştan komple muyene ve mueyene ücreti..:(:(
araçalarınızı niye çektiler onu anlamadım
izin kagidi'mda 32. madde yaziyor, kac kere de sordum muayeneye gireceksin diyorlar, ek-1 formum var elimde.. bundan oncesinde de benim muayenem var, sadece tespite girecegim degil mi dedigimde de, evet oyle muayeneye girmeyeceksin demislerdi amaaaa.. :Deli:ruhsatimin sahiplik gosteren kismi da emniyette kaldi.. :Deli: mumkun oldugunca kisa zamanda halledeyim bari de eksigimiz olursa 7 gunden sonra almasinlar yine..aylar boyunca cevirmeye denk gelmem simdi boyle olacagi tutar..
Geçmiş olsun tekrardan :(
Teşekkürler arkadaşlar çıkardık çok şükür. Çok uğraştırdı ...mun amiri.
Yardımcı olan tüm dostlara teşekkürler tekrardan Allah razı olsun uğraşan herkesten.
O amiri tanıyan varsa söylesin onun anasını ..