bende cam filmi filan yok egzost takıcaktım takmıyım bari arka gergi dikkat çeliyor yeterince
Printable View
bende cam filmi filan yok egzost takıcaktım takmıyım bari arka gergi dikkat çeliyor yeterince
olanlara hayret ediyorumya işin iyice suyunu çıkardılar en güzel gazlayıp kaçmak oluyo buna onlar teşvik ediyo
4'nüzede çok çok geçmiş olsn kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm...
tez zamanda kurtarılırsınız inş.. :(
Geçmiş olsun 17 yaşımda kartal soğanlıkta yakalanmıştım bende :( aynı gün halletmiştik ama sizin işin içinde yarış var :S inşallah halledersiniz ..
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çözülür
ne kadarına yarışıyodunuz lan :D:hehe:
gece topladık arabaları otoparkda apache meeting yaptık resmen, artık gerisi amire kaldı inş. kıllık çıkarmazlar artık
uzamış iş demek...
geçmiş olsun çok ya...
tesekkurler
Geçen gün aynı .................. başımıza geldi.5 6 ekip arabası 2 3 yunus.Yarışıyorduk İzmit'te kaçtık biz 2 araç , kalanlar komple toplandı.Çok ............... çıkardılar bu işlerin walla tek zevkimiz var onunda ............ sanırım.Ya inadına devam edicez ya boyun eyicez.Ben bi sabah körü işe çıkıyorum gidiorum araçla yada gece saatleri anca öyle rahattım saat 10 akşam 5 arası gezmem imkansız zaten çarşı içine arabayla girmeyeli aylar oluyor..
Çok abarttılar bence olayı artık onlarda sinir stresse bindirdi inat ettiler sanırım yoksa bu kadar şimdiye kadar hiç büyümemişti.Artık Tuner'larda bilinçlendi artık aslında hepimiz adam gibi yarışıp muhabbet ediyoruz mantıklı düzgün parçalar kullanıyoruz ama nafile.
Trafikte bizim araçlar kadar temiz düzgün kaç araç görüyorlar bir günde çok merak ediyorum!...
Edited by MOD.
Bir dahakıne uyarı cezası yok.
..........................................
K.bakılmasın yazarken biraz sinirle oldu sanırım.Düzeltiliyor...
arabaları çıkarmışlar :)
emre cumartesi ataşehir mc'de ve dün akşam bakırköy burger da yaptıgını ömrü billah unutmıcam:ofk::):D
Sonunda aldık arkadaşlar arabaları...:) tabi stock bi şekilde + muayene lazım..
hadi geçmiş olsun,
ta geçen sene egsozu değiştirdiğinde demiştin bu ses polise batar diye, 1 yıl iyi idare ettin :D
muayeneden sonra eski haline dönecek misin yoksa ortalık durulana kadar bir süre sahalardan uzakmısın?:p
Bi cezada ben yedim bugün otobanda..184km , 270 tl..