http://i39.tinypic.com/2i2a2qf.jpg
haahhah iiydi bu :) emre sökük gazlamanın zevkini alabildinmi yavrum :D
Printable View
http://i39.tinypic.com/2i2a2qf.jpg
haahhah iiydi bu :) emre sökük gazlamanın zevkini alabildinmi yavrum :D
Görkemin Cooper S de mi gitti?? Onu bilmiyordum ya, ona da geçmiş olsun..
olm harbiden çok zevkli la ağırlığı bi yana zaten tek kişi ağırlığına düştüm sökünce:D ayrı bi tribe sokuyor kumburgaza kadar tapagaz gittim tek başıma fena zevkliydi:D
yok görkem yemedi ortama ayak uydurmak için aldı eline birimizin cezayı geçti yanımıza:D
Ulan yaa benim araca takmış amir...Hiçbir şekilde cıkarttırmıyor araya sokmadıgım tanıdık kalmadı..Bu mavi aracı uğraştıracağım diyip duruyormuş....Opele gittim bugun orjinaldir belgesi almak istediğimi belirttim resimleri çekip gönderdim servis müdürüne yarın GMe yazı yazıp gerekli evrakları inşallah vereceğiz dediler,orjinaldir belgesi alırsam hiçbir sorun kalmayacak diye umuyorum...
Onun dışında eğer olmazsa ne yapacağım bir bilgim yok...Egzozu sök diyorlar otopark'da nasıl sökeceğim ben turbodan itibaren olan egzozu??
tecavüz konusu vvalla tecavüz ve zenk denklemi:DF
fotolar super :D saka maka emre nasıl odıcek 1000 tl yı :D
Arabaları çıkartında Muayneye beraber gidelim bari canım sıkılıyo tek başıma :D
umarım bir an önce çıkartırsınız arbaları valla benim içim fena sıkıldı okuyamıyorum bile :(
hepinize tekrardan geçmis olsun arkadaslar.benim anlamadigim emre neden 1000 tl ceza yedi?
hepinize geçmiş olsun beyler..
Geçmiş olsun.En nihayetinde yaktıracaklar bu arabaları bize "mik" var rahat bırakmıyorlar.Bizim araçlar kadar derli toplu düzgün makine kaç tane var trafikte acaba gidip kıçı başı tutmayan lastiği freni bitik tenekelerle uğraşsınlar şerefsizler
cümleten geçmiş olsun:)
geçmiş olsun hepinize...
Geçmiş olsun fena kitlemişler.Bence filmlerle falan uğraşmayın artık sökün hepsini.En başta kıllık çıkardıkları husus film..Ben söktüğümden beri hiç sorun yaşamadım egzostla,ön plakayla falan..(şom ağzımızı açmayalımda)
Bağlanan araçlar için yasal işlem ne ise onu uygulayacaklar. Ama işin kötüsü kaçan ve plakası alınanlar için uygulanacak bilginiz olsun aldığım duyumlar bu şekilde.
Nereye kadar böyle gidecek, sonu neye varacak allah bilir. Kesin bir şey varsa o da
bunların azdığı.
Dün akşam mecidiyeköy-avcılar istikametinde giderken ekip aracı bir
207RC'yi(GT de olabilir emin değilim) halıcı oğlu köprüsü üzerinde sağa çekmeye çalıştı.
Önde polis arka arkaya iyice yavaşladılar durmalarına yakın 207 sahibi arkadaş bi anda
farları kapatıp sıktı, tapagaz topuk. Yapacak bir şey yok dursa ya egzozdan ya filmden
illaki birşeyden bağlanacak biliyor.
Umarım başına birşey gelmeden kurtulmuştur. Allah hepimizi bunların gazabından korusun.
Mahmutbey giselerdeki amire en derin sevgiler buradan..
Normal baglama prosedurlerle beraber bize ne kadar zorluk varsa cikardilar..
En buyuk sorun ise avrupa yakasinda mahmutbey giselerden sonraki otobanda simdiye kadar yapilan tum yarislarda yakalanamayan arabalarin acisi bizden cikariyor olmalari..
Bu aksam arabalarin icini toplayip otoparkta takacagiz, yarin sabah da egzozlari degistiriyoruz.. Filmlere de veda.. 3 gundur mahmutbey'e halkali'ya gitmekten gina geldi artik.. Bir sey yaptigimiz da yok, amir beyin keyfini bekliyoruz butun gun, bi yandan silivri'ye de o bakiyormus, tam biz geliyoruz herif silivriye gidiyor devriye vs. icin, biz gidene kadar da geri gelmiyor.. :Deli:
Egzozu otoparktan çıkarmadan nasıl değiştireceksiniz ben anlamadım,
Hadi iç bakalitler arka koltuklar falan söküldüyse takılır da..
daha bişey demiyorum o kadar çok şey var ki. ama tarığında dediği gibi bütün avrupa yakası rollingleri bizden çıkıyor şu anda malesef.
Otoparkin yaninda egzozcu var orayi kullanin diyorlar.. Veya en iyi ihtimalle gungoren sanayi sitesi..Maslak'a izin yok.
abi emniyet muduru nasil halledemez hala aklim almiyor ya :) Allah razi olsun o kadar kosturdun ama cikmazdayiz sanirim..
bütün avrupa yakasındaki emniyetin bu yarıştan haberi var sanırım kime sölediysek o iş yaş çekti :) adamlar inanılmaz daralmışlar pazar gününe ve size patladı kısmet işte.
Bugün çektiklerimizi bilseniz görseniz oturur ağlardınız resmen. Böyle saçma bi iş olamaz. Zaten o amir yokmu o amir.. Neyse yazmiyim aklı olan bu aralar dışarı çıkmaz zaten kitlenen bize kitlendi
Vay arkadaş işe bak ya.. Ciddi üzüldüm çok çok geçmiş olsun tekrardan..
ya nasıl bir iştir çok üzüldüm gerçekten. ogün bende sizinleydim ilk partide megane II li polis aracı yanımda bi yavaşlayıp baktı bana bende istifimi bozmadım. sonrada tarık zaten seni aradım geliyorlar peşinizden diye. Sende diğer ekip aracıda yanımızda dedin gidemiyoruz dedin. Sizi durdurduklarında duramadımda benim içime oturdu şimdi. çok üzüldüm.
şimdi bitek tarık ve emrenin arabası mı otoparkta
diğerleri kim görkem le
tarık o saate kadar bekleyemem kanka çok geç olur ben şimdi işten çıkıyorum eve gidip hazırlımı yaptıkdan sonra emreye geçicem.
Öğlen yemek yedik ismi buraya yazılmayacak birileriyle o tayfadan. Konusu geçti olayı duymayan kalmamış çok büyümüş iş yoksa ben bugün kendi aracım bağlandığı zaman nasıl hallettiysem o şekilde bitecekti bu iş ama Paralı yarış mevzusu baya bi almış başını gitmiş. Bende bu işin parasına yapılmadığını vs anlattım ama nafile. Vali bile haberdar olaydan o kadar söyliyim size.