çok gecmis olsun arkadaslar
Printable View
çok gecmis olsun arkadaslar
Ben sureklı kacıyorum polısten o gunde ustune kırdımda kactım eskıden aptalmısım sureklı baglıyolardı eskı arabamla sımdı gelırse ceza gelır oderım en azında baglamayla kawgayla gurultuyle kafamı yormam
Cümlenize geçmiş olsun....Çok üzüldüm...Allah sabır versin...
arabaların cıktıgına cook sevindim....
geçmiş olsun hepinizin gözü aydın arkadaşlar..
yine en az zararli yirttik sayilir, orijinal son susturucumu taktim, simdi arabamdan AE101 Corolla'larla ayni ses cikiyor gaza basinca.. :D
kapi camlarindaki filmleri soktum de yapiskanlar biraz kaldi camlarimi acamiyorum su an, en temiz sekilde nasil cikartirim kalan izleri?
bir de benim muayenem vardi ama yine de muayeneye gideceksin falan dediler..1 haftalik izin belgem var, ben istasyona gitsem sadece tespite geldim desem yerler mi :) illa komple muayeneye mi girecegim
hepinize büyük geçmiş olsun arkadaşlar...
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar
Tarık 31-b den muayeneye-tespite mi yolladı.Öyle ise trafik şube den bir tanıdık bulursan sistemden muyeneye gitmeden sildirebilirsin (aracı gösterirsin söktürdüğünü görür icabnda) yoksa 1 hafta sonra trafikten men olacak araban.
yoksa sil baştan komple muyene ve mueyene ücreti..:(:(
araçalarınızı niye çektiler onu anlamadım
izin kagidi'mda 32. madde yaziyor, kac kere de sordum muayeneye gireceksin diyorlar, ek-1 formum var elimde.. bundan oncesinde de benim muayenem var, sadece tespite girecegim degil mi dedigimde de, evet oyle muayeneye girmeyeceksin demislerdi amaaaa.. :Deli:ruhsatimin sahiplik gosteren kismi da emniyette kaldi.. :Deli: mumkun oldugunca kisa zamanda halledeyim bari de eksigimiz olursa 7 gunden sonra almasinlar yine..aylar boyunca cevirmeye denk gelmem simdi boyle olacagi tutar..
Geçmiş olsun tekrardan :(
Teşekkürler arkadaşlar çıkardık çok şükür. Çok uğraştırdı ...mun amiri.
Yardımcı olan tüm dostlara teşekkürler tekrardan Allah razı olsun uğraşan herkesten.
O amiri tanıyan varsa söylesin onun anasını ..