maşallah 2 tane güzel vti daha görmüş oldukKazasız belasız ..
maşallah 2 tane güzel vti daha görmüş oldukKazasız belasız ..
arkadaşlar benim vtiye gelen olumlu olumsuz cvplara teşekkürederim ilk önce replika jantları alırken orjinal jant alacaktım oan imkanım orjinalini bile alacak durumdaydı ama satan bulamadım satanlarda lastiksiz 800 900tl para istedi yazık günahtır dedim almadım 650tlye replikaları aldım lastikleride bir abimden 100tlye aldım continental marka 2cisi öndile gelince benden önceki arkadaşımız mehmetin villasının girişi çok yüksek olduğundan içeri giriş çıkış sorun oluyormuş bende gözümle gördüm öndili kesip biçmekte haklı olduğunu gördüm şuan maddi durumum el vermiyor jdm faralmaya önlipi yaptırmaya olunca yaptırıcam acelem yok bu arabayı satmak içindeğil binmek için aldım acelem yok yavaş yavaş yapıcam tekrardan herkese teşekkür ederim
maşallah iki aracada.mor vti yi almadan ünce ut için niyetlenmiştik.nasip olmadı.kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
ibo hayırlı olsun kanka tekrardan..şu önlere 50 yanak latik koy ve kafayı bas araba göstersin kendinii..he bu arada lastikleri parlatmadan foto yapmayın..iki aracada allah kaza bela vermesin..
vtilar yakıyor ya çok yakışıklılar maşallah..Kimse birden düşmesinki malını satmak zorunda kalmasın alıcaz bi makina bakalım sezon bi gelsin. kazasız belasız kullanmak nasip olur inş seni istediğim gibi ağırlayamadım artık kusura bakma tkrar hayrını gör abimm....
[SIGPIC][/SIGPIC]
Life is Now or Never +6
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)