walla bravo abicim. kendi kendine böle zor işleri yapıp iyi sonuç almak harika, tarif edilemez bi duygu.. ayrıca senin traktör önden resmen japon araçlarına benzemiş. fn 2 mi desem ne desem bilemedim..![]()
walla bravo abicim. kendi kendine böle zor işleri yapıp iyi sonuç almak harika, tarif edilemez bi duygu.. ayrıca senin traktör önden resmen japon araçlarına benzemiş. fn 2 mi desem ne desem bilemedim..![]()
*On3r*
emegıne saygı duyuyorum ...ılla hızlı modellermı konsulcak hıcmı arabanın bırbırınden farkı yok yapılan ıslemler hepsıne aynı maşallah
www.honda-tech.com
arkadaşlar bu kadar güzel ve gırtlağına kadar modifiyeli araçlar içerisinde bu arabanın pek lafı olmaz ama ne yapalım bizde az çok bildiğimiz kadar bi şeyler yapmaya çalışıyoruz bu işleri kendim yaparken daha mutlu oluyorum
neyse boya kurusun sonra takarken yine buradan paylaşırım
herkeze saygılar sevgiler[/QUOTE]
modifiyenin pahalısı ucuzu olmaz
unutma en iyi araba sahip oldugun arabadır![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
nedense lada piyasa da çok kötü olarak bilinir ama bu benim ikinci ladam inanın düzgün bi şeyler yapılınca çok kullanımı güzel bi araç mantık şu ladaya biniyorsan orjinal parça ve iyi anlıyan birisi olucak ve senelerce sorunsuzca binersiniz
almanlar bu araba için spor yay amarts. bilumum mekanik parça sensör vs. üretiyor ve hepside iyi markalar ve ben bunları tercih ediyorum sorun yaşamıyorum
bir çok firma bu araç için yay bulamazsın boşuna arama dedi ama ben buldum mesela KW de colover EİBACH ve H&R
mesela almanyadan h&r den türkiyeye bu araç için ilk defa ben sipariş vermişim
bir deli benmişim demekki
biz bu racı babamla beraber boyadık ama rengini sedefli inci beyazı yapıcam evimin garajında motoru şanz. komple indiricem motor dahil her yerini boyucam kabini izelasyon yapıp komple toplamaya niyetim var buradan inşallah paylaşıcam
arkadaşlar aslında çok zor işler değil biraz zaman ve bilgi lazım herkeze tavsiye ederim hatta yardım isteyen olursa her zaman yardıma varım maksat arkadaşlık olsun![]()
eline saglik, okumasi zevkliydi, bitince guzel bir sey olacak gibi![]()
abi senin fotoyu görünce nerden tanıyorum dedim simdi aklıma geldidaıhatsu da murat abinin yanına gelmiştin iki üç sefer bende orda calışıoyorum da
sana da kolay gelsin
evet arkadaşlar boyadık kuruttuk ve toplamaya başlıyoruz
10-40 motor yağıyla kendimizi kutsayıp savaş baltamızı elimize aldık hedef lada
rutuşa devam hastayım uleeeeen
toplamaya başlıyoruz da nasıl toplanıyordu bu yayları takıyormuydukneyse biz takalım
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
arkadaşlar önenli bir bilgi benden size bunların sağı solu varmış sol taşıyıcı sağ tarafa olmuyor valla ben denedim uymadı
bunlarda benim yaptığım sertlik ayarlı kule gergileri MADE İN TOLGA
gergimizi taktık valla lada çok gerildi yanına yaklaşılmıyorbenzin deposuna sakinleştirici ilaç attım da anca sakinleşti
ve sonunda yere indirdikçok şükür
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
şimdi sıra geldi arkalara bittim beyav sökerken ne kolaydı
low rıder hesabı havalı körükmü taksam acaba bi de bagaja 20 bar kompresör bi de 3000- 5000 m kablo (eve bağlamak için ***** 220v lazım)
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Ellerine saglık
Her babayigidin harcı degil evin önünde amortisör sökmek takmak
Masallah ladaya da![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
çıkan emektar 10 senelik arka amartisörlerimiz ve H&R yaylarımız içim el vermiyor aracın orj. bozmaya ama ne yapalım modifiye aşkı
bunlarda gazlı amart. boyadık KONİ sarısı zaten 2 ay KONİ den boya renk kodunu bekledim
ah ah tek başına ne zor oluyor bu işler yav forumdan kimsede arkadaş yardım lazımmı demedi valla gücendim deeerrmiiişiiim
buda benim yaptığım yay söküp takma aparatı lazım olan olursa istesin verebilirim bana 3-5 senede bir anca lazım olur
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
montaja geçtim ha bu rada ufak bi kaza atlattık herşeyden çok anlayan her işi bilen komşularımız vardır ya bana fikir verdiler sağolsunlar(acaba hayatı boyunca kaç sefer köyünde amart. eline almışmıdır) adam ben arabanın altındayken sözde şaka yapıcam diye aracı salldı bende araba düşüyor diye kaçıyim dedim altından çıkarken kolumu incittim
neyse değerlikomşularımıza rağmen montajı bitirdik birtek lastiklerin takılması kaldı akşam oluyor TOLGA İS PERT soda ve sigara molası
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
ve ertesi gün yani bu gün ROKS BALANKSdiye bir şey varmış komşumuzun tavsiyesidir bu ha işte neyse onu yaptırmak için kargalar sabah kahvaltısını yapmadan yollara koyulduk
ulaaaaa adam lastiği ne çeviriyor be cahillik kötü şey ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp
anaaa arkalarda BALANKS oluyormuş bi yaşıma daha girdim adam çeviriyo çeviriyo sonra ver BALANKS parasıyav evede krikoya takar ben çevirirdim acaba beni kazıkladılarmı
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
neyse arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekür ederim yemek molası geri kalan fotoları sonra yüklerim bitmiş halini
AZ SONRA![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)