gidip görmek lazım maksat eğlencefuar için değil yani anlaşıldı bu seneki fuarda bi cacık yok
![]()
seneye bu fuar yapılmaz....
kimsenin gidesi yok
aksesuar satışı yapan bir stand varmı?
vites topuzu falan filan ???
cok boş gözukuyor burdan acıkcası forumlar guzellık yarısması falan orayı gercektende canlı kılıyormus![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
elle tutulur bir tek istanbulgarajın standıydı onun dışında katılımcı firma sayısı çok düşük ve keyifsiz bir fuar.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
ya bildiğin balans makinaları jant traktör lastiği fuarıymış
burdaki murat ralli rot balansçıya 2 manken getirin aynı şey
mmustu
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
fuarı yapanlar bu kadar basit bi fuar işini bile beceremiyolarsa bıraksınlar organizatörlüğü..
yemin ediyorum ben ilgilensem bu konuyla 1 sene boyunca tum firmalarla görüşür bunun 4-5 katı kadar buyuk hatrı sayılır bi fuar düzenlerim..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
resimleri görünce ii ki gitmemişim diyorum değmezdi![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
vasatmıs zaten genellıkle oto muzik üstune olmus . kırmızı golf bızım forumdakı kırmızı dodıkler yapılırken resımlerı cekılen golf deıldır ıns
bence cok bos her sene kotuye gıdıyor daha once yapılanlar daha guzeldı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
fotoğraflar için sağol zafer..
tam da düşündüğüm gibi oldu fuar fotolarından gördüğüm kadarı ile.. önckei tuning show konusuna da yazdım buraya da yazayım .. tuning fuarı = oto ses-görüntü sistemleri oldu türkiyede... cidden üzülüyorum 2004-2005 deki fuarları hatırlayınca .. iyiye gideceğine iyice kötüleşiyor ...
Adamlar için sorun değilki. Deli gibi para basıyorlar herşeyden. İnternete bile 2-3 sene önce 100 TL filan diyorlardı günlükT.Telekom bile ayda o kadar para almıyor
Birde şifre başına yani
Büyük firmalar katılıyor,Ivız zıvırlar vs vs. adamlar paralarını kazanıyorlar. Gerisi boş
Saçma sapan yine hoparlör fuarı olmuş
anasını satıyım babasının arabasına 2 bas 4 85 yapan fuara araba cıkarmiş desek tr nin 500 + arabalarını cıkaralım fuar 1 ay surer...
ben golf den cok daha ıyı bırsey beklıyordum cok polyester olmus emege saygı tabıkı ama ben ben beğenmedım acıkcası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)