Abi çok güzel olmuş aracın.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Fotolar da ayrıca güzel.
Maşallah
Abi çok güzel olmuş aracın.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Fotolar da ayrıca güzel.
Maşallah
maşallahhhhhhh 41 kere.
Allah kazadan beladan korusun abicim..
Güle güle kullan yine yaptın yapacağını![]()
güzel araç.
aldıgımda zaten ortada katın oldugu yere 2 tane susturucu koymuslar.gurultuden basım cok agrıdı bole sessız ıyı oluyor.belkı ılerde yaparım.daha once hıc bmw kullanmadıgım ıcın gazın tepkısı ıyı gelıyor bana bılemıyorum guc kaybı varmı dıye rebel zaten buna eksoz yapmaya kalksam baya bır arastırmam lazım bmw cıler ne onerıyor ıyımı kotumu dıye
Asiri besleme oldugu icin ozel yapim bir egzos daha az maliyetli olacaktir sanirim.
Onun disinda iyi egzos markalari Eisenmann, supersprint, ActiveAutowork gibi markalar cok tercih ediliyor. Ses cok olmasin istiyorsaniz Supersprint iyidir.
///Mürüvvette endaze olmaz.
maşallah kazasız belasız dehşet duruyorvalla yolda giderken aynadan görsem korkarım
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Maşallah malii hava daha uygun olsa daha iyi işler çıkar gibiymiş bende son fotoyu çok beğendim yusuf abiye hayırlı olsn far karartma olsa çok daha iyi olacağını bende düşünüyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)