MaşAllah hakikaten çok güzel...
Printable View
MaşAllah hakikaten çok güzel...
sozun bıttıgı yerdeyız...si haklı beyler:D
maşallah iyiki senin eline düşmüş :D bana denk gelse böle temiz bişi ne hale gelirdi :p allah kaza bela vermesin hep böyle temiz ve düzgün kalması dileğimle :)
maşallah super otesı ınsallah yazın alacagım zamn bende bulurum böyle temız :) kazasız belasız..
maşaşh hocam gördüğüm en temiz si..
bmwyi pro ya getrdımızde görmustum motoru temizliyodun inceledim :)guzel temiz duruyo aracın
amin :) sabredebildiğim kadar ediyorum bakalım b16 yapmadıgım sürece böyle kalcak sanırım :p
inşallah allah size daha iyilerini versin inş saolasn ;)
allah razı olsun kendimce bakmaya çalışıorum işte :)
eyw sağolasın hatırladım ama o gün 1 haftadır izmirde değildim araba leş gibiydi kusra bakma görsel rezillik yaşattıgım için :hahaha:
allah hayırlı günlerde binmeyi nasip etsin kardeşlerime, değerini daha iyi bilecekler inşallah, o artık istanbullu oldu..
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4430649_n.jpg
hep swap projemde hayel ettigim araçtı artık bizde yeni eg lere yelken açıcaz:D
hayırlı ugurlu olsun alanada satanada..
En iyi şekilde bakılıcak Soner sevdiğim birinden değerini gerçekten çok iyi bilecek bir abime geldi :)
hayırlı olsun çok güzel bir araçtı cidden,söylemekten bıkmadığım bir söz;poşetleri üzerindeki günü biliorum :rolleyes: :) ulen soni yapılırmı bu beee :p
takılıyorum sana güzel araba güzel para ;) her iki tarafada hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin...sanada daha iyilerini alacağız inş yawru :icon_tup:
hayırlı uğurlu olsun her iki tarafada :)
maşallah maşallah 41 kere...
alanada satana da hayırlı olsun.. çok sahibi olmak istediğim bir Sİ'dı.. :(
Hayırlısı olsun Soner, cidden üzüldüm gittiğine :(
Hayırlı olsun 2tarafada.
hayrlı olsun kaca verdın soner
hayırlı olsun her iki tarafada