Knkam Masallahlar Surusu senın ıcın Kazasız belasız :)
Printable View
Knkam Masallahlar Surusu senın ıcın Kazasız belasız :)
maşallah kazasız belasız iyi günlerde kardeşim....çok uzun zamandır araştırdığın bir arabaydı en güzeline sahip oldun gönlüne göre verdi....10 numero si nasıl oluyor diye soran varsa tam karşınızda :)
Holly Shit! :D
Allah kaza bela vermesin :icon_tup:.
meşhur zz :) poşetleri üzerindeki halini hatırlıyorum cidden,poliklinik in önünde dururdu...çok güzel bir araba aldın cidden soner,iyide bakıyorsun + resimlerde harika,ee bize Allah kazasız belasız ağız tadıyla,keyifle binmeyi nasip etsin kocaman bi maşallahhh demek düşer :icon_tup:
Aracı Fabrikada Unutmuşlar Kesin Maaşallah Süper Süper... Güle Güle Kullanın...
soner senin gibi pırlanta gibi birine allah elmas güzelliginde bir Sİ verdi..allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin..eski sahibi babamların evin arkasında otururdu ve tek kullanıcıydı..sürekli stock tu..çok güzel bir tercih yaptın..kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim..benzinin hiç bitmemesi dileğiyle ;)
mükemmel maşallah . .
Maşallah:)
Kocaman Bir Maşallah.
Allah Nazardan Saklasın.
Maşallah çok güzelmiş :)
Fotoğrafçı arkadaşta balıkgözünün hakkını vermiş :)
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. baskı yapa yapa sattırdık aracı resmen:) gerçekden sevdigim bir kardeşimin alması beni mutlu etti..
gzl dokunuşlar da yapacagına eminim soner..
ilk alındıgı 1992 senesinden beri imrenerek baktıgım ve tek bayan şöför tarafından kullanılan nadir bir arc diyebilirim.
fotoğraflarda kullanılan teknik hoş :) balıkgözümü diyolardı ona tam hatırlayamadım.. araca maşallah çok çirkin :p :D
kazasız belasız abimm ne zaman görsem temiz :)
soneR abimin elleriyle emin ellerde..
Maşallah araç full orj.Kazasız belasız..Beğendim :)
gerçekten çok temizmiş maşallah Allah kaza bela göstemesin
fotoğraflaro Canon D50 ile çektik 50mm f1.4 objektif ve 70-300 kullandım çekimlerde.. :)
çok teşekkür ederim ;)
hakkın ödenmez erol abi tekrardan çok teşekkürler.. :):icon_tup:
çok çok teşekkürler arkadaşlar :icon_tup: