önceki bayan sahibinden beri hep gözüm vardı ama kısmet olmadı neyseki yabancıya gitmedi. bundan daha temiz bi si görmedim diyebilirim:)
Printable View
önceki bayan sahibinden beri hep gözüm vardı ama kısmet olmadı neyseki yabancıya gitmedi. bundan daha temiz bi si görmedim diyebilirim:)
oHa ! yalniz temiz olsaymis:D
masallah brocum ALLAH istedigin gibi yapmak,binmek,korumak,kazasiz belasiz gunler nasip etsin :) MASALLAH :)
maşallah sonerim allah kaza bela vermesin.yalnız seninle uğraşmak çok hoşuma gidiyo fena içerliyosun ahahahahahahaaa
usdm sinyalli fotolar nerde keşke öle çekseydin bide son olarak 35 crew zımbırtısına takık vaziyetteyim halen :D
gittin yine amerikonyalara sensiz gazlıyoz gülüm :D ilk görenlerden biri sendin bu arada kanks :)
eyw onur'm beğenildiyse ne mutlu :)
bakalım zorlamadan yawaş yawaş orti :) çok sağol ;)
sağol ortak ;)
hep birlikteyiz zaten bro, birlikte mücadeleye dewam, izmir bu işi biliyor sanırım :) :icon_tup:
aliyom çok sağolasın kardşm, esas senin aracına maşallah :)) herşey nasip bu hayatta ;)
eyw conem benim allah herkezin gönlüne göre bi arça versin :) özlettin kendini ama ;)
apo kırarım kafanı bas git burdan :hahaha::hahaha:
ulem kimsenin yapmadıgını yapıoz amerikan sinyal buluyoz yaranamıoz
farklı stickler olsun diyoruz dilinden kurtulamıyoruz sen ne anlarsın honda dan pis 106cı :hahaha::hahaha::hahaha:
bak ne güzel duruyo :D
http://img266.imageshack.us/img266/3047/img9037copy.jpg
olum sinyaline bişey demedik ki sinyaller fena :icon_tup:
ama o crew dalgasını sökebilirim heran:p
sakınn... arabana ı love jdm yapıştırırım walla hahaha :D:D
Maşallah nazar değmesin , çok güzel tertemiz bir araç bulmuşsun.
gerçekten cok tatlııı bende beyazını istiyoruuuum ! :D
hayırlı olsun ii günlerde... :)
kanks allah kaza bela vermesin.
temiz ve parlak bi si.biliyoruz gösterdigin ilgiyi.imrenerek izliyoruz:D
güzel projelere imza atmanı ümit ediyorum.
maşallah kardeşim benim, kazasız belasız iyi günlerde hep mutlulukla sürersin inşallah. :)
stock oğlu stock galiba.Maşallah kazasız belasız.Çok çok temiz bir si. :)
şekerım kazasız belasız arac hakkında bısı yazmaya gerek yok ;) bu arada bugun ıcınde tesekkur bakındık sana oralarda ama bulamadık bı turlu nereye kayboldun hemen
inş kanks, nasipse en iyi şekilde değerlendirecez :icon_tup: sağolasın..
amin copilim öptüm..
stock X stock kare :D çok teşekkür ettim :)
eyw gülüm çok teşekkür ederim.. bi işim vardı bi yere gitmiştim geldiğimde gidiyodunuz sorun değil :) kalplerimiz bir :p
hayirli olsun Soner, masallah 0 gibi duruyor :)