çok güzel top sport bi buluşma , böyle buluşmaların artması dileklerimleArmağanın araba bitti herhalde
evet araçlarınızın maşallahı var beyler keşke güzel fotolarınızdan sonra biraz paslanmış motorlarınızla gazlasaydınız...
sıkı makınalar masallah guzel eylence olmus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
arkadaşlar sağ şeritte gitmek için almadı çoğu kişi bu arabaları. yeri geldimi bizlerde gazlamayı bilioruz ama o günkü buluşmanın amacı o değildi maksat muhabbetti lütfen emeğe ve keyfe saygı...
maşallah araçlara hepsi birbirinden kıymetli, çayyolunun kıymetli arabaları![]()
gerçekten çok kaliteli bir buluşma düzenlenmiş keşke prof. fotocularda katılsaymış![]()
Mükemmel fotoğraflar ve mükemmel araçlar,Kalite kokuyor.
bunlar Bendede olsa ben karşısına geçip ağlardım BASMAZDIM![]()
Arabaların maaşallahı var hepsi cok guzel Sahipleri kazasız belasız güzel günlerde kullansınlar ama su kaliteli buluşma lafı cok ayıp neye gore kaliteli buluşma şahinler buluşsa ucuz buluşmamı olucaktı arabaların fiyatına göremi kaliteli olunuyor fakir edebiyatına musade etmeyelim arabaların hepsi cokguzel keske pro bir fotgrafcıda olsaydı cok daha guzel goruntuler olsaydı bunlar içinde teşekkürler
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederiz..prof foto çeken arkadaşlarımız war çağardık ama ankara dışındalardı o yüzden gelemediler bizde bunlarla yetindik kusura bakmayın bidahakine daha güzel fotolar koymaya çalışcaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)