benimkinide HDR çekermisin,?
biyikli kızla bi gece yatan ölene kadar iktidar hapi kullanir boyle resimleri paylasmayin lutfen cinsel hayatimizi tehlikeye atiyosunuz.bu arada tolga beniim arabayi cekecekti senin cekimleri gordum cok begendim anladin sen onu.
Fotoları nette gezinirken gördüm, acaba sizin çekimlerle bi alakası varmıdır
Yağmur yemiş kel tavuğa benziyor
Duffy duck stayla
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Aşkımın hormonları bozuk lazere gidicez
Aşkımız çok güzel olacak bizim tayfada senin benim yok
Sen nerdesin ben nerde ?
İnsanların kusurları olabilir önemli olan kabullenmek Kara kızımız çok güzel olacak
Çekeriz kardeşim emeğe saygı önemli olan paylaşım
Taypır sen bu konuya yazma kesinlik'le genel sohbete gidebilirsin![]()
Yoksa sen menenjit falanmı geçirdin küçükken?
Bknz.
Hastalığın bırakabileceği sakatlıklar:
Çoğu kişi bu hastalığı tamamen atlatarak birkaç ay içinde günlük yaşamlarına devam edebilecek duruma gelirler. Fakat bazı kişilerde uzun süreli sakatlıklar kalabilir. Menenjitin neden olduğu sakatlıklar: sağırlık, davranış bozukluğu, konsantrasyon bozukluğu, koordinasyon bozukluğu, yorgunluk, hareket kısıtlılığı.
Bazı şikayetler zamanla düzelse de, bazıları kalıcıdır. Sağırlık ömür boyu sürebilir.
Menenjit kişinin yaşamını tamamıyla değiştirebilir.
Mesela çocuklarda menenjitten sonra aşırı hareketlilik, öğrenme problemleri görülebilir. Erişkinler sosyal yaşamlarını ve iş yaşantılarını etkileyen problemlerle karşılaşabilirler. Bazı kişiler ise hastalıktan önceki işlerini eski düzeylerinde yürütemezler. Kalıcı şikayetler oluşması halinde uzmanların yardımına mümkün olduğu kadar çabuk başvurmanın önemi büyüktür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)