super.......![]()
bu aracı geçen sene star tv de lansmanını tanıtımını + test sürüşünü yapmıştım başarılı ve gayet güzel yol tutuşu var ne yaptıysam çizgisinden çıkaramamıştım performansıda turbonun yardımı ile bayaa başarılıydı
hatta şöyle başlamıştım
dünyamıza en yakın yıldızın adı nedir diye bi soru sorarak sonrada 308 gt diye devam etmiştim ama haala yıldız olamadı ülkemizde
sadece birkaçı
2010 308 GT1600 TURBO 175 HP 6 İLERİ
MAX HIZ 225 KM 240 NM TORK + DÜŞÜK TÜKETİM THP TEKNOLOJISI 100 KM DE 6.3/7.2 + OLARAK 0.002 LT EK YAKIT TASARRUFU İSE YENİ TEKNOLOJIK MICHELIN LASTİKLERLE ALINMIŞ DEĞİŞİK SERİLERDE KULLANILMAKTA BU LASTİKLER STD SERİDE DEĞİL 2 ORTAK ÜLKENİN ÜRETTİĞİ BİR PERFORMANS MAKINESİ ...
usta vıdeolarını ızletmıstın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
[QUOTE=elpadre;1416203]usta vıdeolarını ızletmıstın[/QUOTE
senle gezmek kısmet olmadı bu araçla meli![]()
wuuu tek kapisi supermis,renkte yakismis, gt galiba ozel siparisle geliyor ben kataloglarda falan hic gormedim.gti olanda gti kavramindan uzaklasmis ama su 1.6t ile uygun fiyata gelse cok satar ama 70den assagi gelcegini sanmiyorum ona vercegim parayla rcz ye bakarim.baksaniza fransa fiyati 27bin euro olduguna gore burda ucar bunun fiyati:S
göstergeler direksiyon ve iç mekan bu aracı aldırtır
4 Kapı GTI mı olur ya bu FransızLar iyice sapıttı Araba bence güzel değil değişik geLdi bu motor hacmini 106 GTI' a Koysunlar ve 0'ını cıkartsınlar 30 milyar bile weririm![]()
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Bence 10 Numara Olmuş Çıksın Alırım.200'Küsür HP Güçler Stock Olarak Bence Gayet İyi Honda 2.0'la Stock 200'Küsür Alıyoda Peugeot 1.6 Motorla Bu Güçleri Alıncamı Kötülüyoruz.Ben FN2'ye Binmektense 308 GTİ'a Binerim Sonuçta Hem 4 Kapı Hem Turbo Artık Lütfen Vazgeçelim Peugeot'u Kötülemeyi.
Tamam 205 106 306 Asıl GTI'lar Bunlar Ama Neden 308'i Kendi Sınıfında Kıyaslamıyosunuz da Eskilerle Kıyaslıyorsunuz Onu Anlamadım?
Bu Nası Vtec Tutta İtec
Golf GTi 4 kapıya da rakip olmak amaçlı bence 4 kapı yapılmış.
Ama neden hacimsiz bi araba üretildiğine anlam veremiyorum :S
Birde Tasarımcılarını kovsunlar artık yaa bunedir arkadaş.
308 hackback ve SW modelinin kıçını başka bi şekilde tasarlamışlar sonradan kafayta oturtmuşlar gibi nedir bu arkadaş arabanın kafasınıda kocaman ağızlı bişeye çevirdiler.
2002 yılının gerisi tırt![]()
mesela astra gsı 1996 serisindede 4 kapı gsı lar var 4 kapı bence normal olmalı derim ben mesela güçlü bi makıne istersin fakat aynı zamanda kalabalık bi ailen var onlar olmadığı zamanda kullandığındada performansa yönelik kullanmak isteğini bastırmak amaçlı bi düşünce olsa gerek çokda doğru bence hem 2 hem 4 kapıları olması gerekli derim ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)