Size yakışan bi araba abicim. =)
Murat kardeşimin aracı. Detaylı fotoğraf çekildiğinde, konusu açılacaktır.
Şimdilik tadımlık olsun. Ömrümde kullandığım en temiz ve en iyi yürüyen (sadece filtre ile) 1,6 ies.
Murat'ım Maşallah yawrum..
![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Arkada bi kamyonet var o basılmamış :P :P
Maşallah Ömer abi fotolar çok güzel. araçlarda 10 numara. Allah kaza bela vermesin![]()
Yakıştı Yakıştı.
O kadar benimsedim ki, dün bütün gün ben kullandım
Caner'ime daha çok yakışıyor ama.
Nasip kısmet ya bu işler..
Araçlar güzel olunca insanın çekesi geliyorda, araçlarla uğraşmaktan bütün gün sadece bu kareleri çekebildim.
Murat'ın arabaya lip taktık o bayağı uğraştırdı bizi ve lipli halini fotoğraf çekemedik.
Caner'in panjur sökük, plakalık ve plaka sökük, oda aynı şekilde bitmiş halini fotoğraflayamadık.
Araçlar leş gibi kirliydi zaten.
En kısa zamanda temiz temiz en son hallerini çekeceğim![]()
iki aracada maşallah! harika duruyorlar
Her iki aracada maşallah,
Çalıştığım için yanınızda olamadım kusura bakmayın,
İnşallah bidahaki gelişinizde hep birlikte daha güzel bi gün geçiricez![]()
ömer eline sağlık..
Canerim maşallah kıyak oldu böylepanjursuz durunca logosuz panjur daha iyi durucak gibi gözüküyor kanımca bilmiyorum ne takıcan ama? bence logosuz tak
![]()
Tadımlık Fotografları Bıle Cok GUsel Ellerıne Saglık Kanka
Detaylı Fotografları Cekıldıgınde Bomba Olucak![]()
başta ömerim mustafam ve diğer ismini sayamadığım bütün izmitli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim herşey için.. ekle araba çok daha fena durdu konfor çok iyi şu anda tam ayarında oldu.. iyi uğraştık yalnız.. ömerim lipi takarken fotoları olması lazım bi ekleyin onu da..![]()
FJK'nın panjur oem kalıcak zaten. Sadece çervevesinin boyası attığı için kaplama yaptık ondan söktük yani.
@Murat'ım ne demek kankam ya.. sana kapım daima açık, elimden gelenide ardıma koymam.
Aracın 10 üzerinden 10 oldu maşallah![]()
Saol yavruu fena oldukanka panjurun boyası atmıştı ya onu kaplama yaptık farklı panjura girmedim yani ama siyah siyah güzel geldi gözüme
Murat'a katılıyorumÖmer Mustafa Cantürk Amortisör Murat abi valla elinize kolunuza sağlık herşey için teşekkür ederiz Murat ek çok çok güzel oldu güle güle kullan kardeşim
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
araçlara maşallah da şu eki bi görsek artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)