Maşallah çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık![]()
maşallah arabalara ve fotoğraflara, kocaeliye çok gidip geldim zamanında, basık hondalar hep dikkatimi çekmişti![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Uzun zamandır böyle Kartal görmemiştim.Günümüzde yine böyle araçları görmek o kadar güzel duygu ki..
Ayrıca 307'nin herşeyi çok güzel.Duruşu,bakışı..Ama plaka olmamış ön tamponda..
Ömer kardeşim;emeğine sağlık bu güzel kareler için;bizlerle de paylaştığın için ayrıca teşekkürler bir kez daha..![]()
kartala maşallah![]()
yazın astraya o jantlardan alacaktım son anda vazgeçtim ,
şimdi inceden bi pişmanlık duydum![]()
Ömer plaka harflerini artık boyatmayın kamyoncu otobüsçü gibiİzmit plakaları zaten app çıkıyo normal hali çok güzel.
Birde fotolarında arabaların parlak görünmesi için çok fazla müdale ediyorsun ne yapıyorsan bence onu biraz az yapBu işlemi yaptığın için sanki fotoları cep telefonuyla çekilmişte sonrada fotosıkeypte fotoşapta mıncıklanmış gibi duruyor
Son önerim fotoğraf boyutlarını ufaltman forum otomatik küçültüyor sarı kısma tıklamadan ilk karşımıza çıkınca fotoların itici duruyor bence küçülterek koy büyük talep eden arkadaşlara ayrıca yollarsın.![]()
Aynen hacı, normalde plakaları boyatmıyoruzda 307'ci arkadaş sağolsun 2 kat attırmış yazıları.
Photoshop'ta çok fazla müdahale etmiyorum zaten, fotoğraf çekimi yapmadan önce arabaları yıkayıp mutlaka cila atıyoruz. Ben sadece pc'de biraz keskinlik ayarı veriyorum.
Boyut konusundada haklısın, büyütmeden baktığımızda pikseller birbirine girmiş oluyor hiçte hoş durmuyor.
Önerilerini mutlaka dikkate alacağım kanka, sağolasın.
307 sahibi arkadaşa 50 sefer dedim sök o plakayı diye ama dursun simdilik kanka dedi durdubenimde hiç hoşuma gitmedi plakanın durduğu yer. Arabanın yapılacak çok işi var bana göre ama zevk renk meselesi.
Teşekkürler kanka, elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
arabayı gosteren en buyuk unsur jantmış demek ki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)