Terminator 2 ( bence serinn en gzliydi ) bu abi hakkindaki yorumlari alalim![]()
Terminator 2 ( bence serinn en gzliydi ) bu abi hakkindaki yorumlari alalim![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ahuuhahua walla dişi olsam ciddim düşünürm yane![]()
karı koca kavgası ...
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
....................................
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ulan tusubasa topa bi wururdu 2 bölümde anca kalaye giderdi bea![]()
avarel ... joe nun çıldırışları we rin tin tin buda bi efsaneydi ya
bide herşeyi anladım da bu lucky luke ne alaka red kit olmuş![]()
ana vakabayaşi mi neydi .. bide ne o kartal wuruşumu ne ahuahua süperdi ya
.....................................
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Tsubasa nn başlangıç ı tıklayın
Cem hocam şimdi çizgi film in başlangıç ında taraftarlar birbirlerine yumruk sallio bi sataşma ! war ... olmaz gençlerimizi holigan yapıcak türbün terör ünü ateşlio bu tsubasa bide kartal martal haraketleri gençlerimiz asfatlarda kafalarını gözlerini kırıyo ne diyosun hoca bu işe
rtük e şikayet etmek lazım durdurtmak lazım yayın ı![]()
oha oha oha
Kaleci süper eskiden izledikten sonra çok gaza gelirdim ahahah
O sti ne öle ya adam su altındada gidiyormu diye denemek istedi herhalde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)