maşallah araçlara
maşallah araçlara
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
rod vtec çok temiz duruyor! nokta olmuş maşallah
CRX eski İzmir aracı galiba
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Rod vtec mükemmel duruyor allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun sahibine bağışlasın amin![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
kime akıl verdim ben ? yorum yapma hakkım yokmu ? proje ne demek onu anlamadım ben ? arabayı komple boyamak proje degil bana göre.. crx yüksek duruyor ve basılması lazım acele olarak yanlışmı ? 40 tane adama sorun bunu hangisi farklı düşünecek.. buraya fikir almak için resim koyuyorsanız eger fikirlere saygı duymayı da bilmeniz gerek.. araban kırmızı bunu biliyorum.. yigit o kadar cok fotoşop yapmışki rengi deişmiş arabanın.. yigit benim canım cigerim bende onun abisiyim.. fikir vermek konusundada kimseden izin almaya ihtiyac duymuyorumyorum yapılmasını istemiyorsanız foto koymayın o zaman.. sıfırdan setup yapma konusuna gelince.. filtre egzoz chiple bitmiyo benim işim.. çok yakın zamanda cıkacak.. sıfırdan setup derken dışıyla içiyle kast ediyorsan eger normal ibizadan hiçbir farkı olmayan arabam yakın zamanda nasıl bir halde nasıl bir güçle cıkacak o zaman sıfırdan yapılan setup'ı görmüş olursun.. böylece işin bilincinde oldugumunda farkında olursun inşallah.. saygılar abi
![]()
Müdürün C2 VTS zaten ok gibi ve mükemmel temizlikte,
Yılmaz abinin 106 GTİ atmosferik canavar,
CRX vti Yeni yeni caddede bir görünüpp bir yok olan hayalet gibi plakasız gezen dolu bir makina
ve benim gıpta ile baktığım temizlik ve gider olarak çok çok sağlam olan ROD VTİ
allah kaza bela vermesin antebin sağlam araçları hepside...
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Crx çok tanıdık geliyor. antebe yeni mi geldi önceden de varmıydı acaba
edit: denizliden giden crx'miş tamamdır
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
34 rod 65 çok harika ayrıca benim aracın kopyası benimkinde ön tampon eki var yalnız stoplar bagaj cıtası aynı ya çok orjinal araç
mavi crx, akhisarda koşan crx ve vtec) en son radar honda da ayarları yapıldı ve yarışa sokuldu
sonuç sevindirici 2. oldu sınıf 3 te
maşallah demek lazım ama hala üzerinde d16 crx şanzumanı var!! bana kalırsa çok kısa geliyo ve vti şanz. ile değişmesi lazım ama tabi sahibi bilir işini!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)