Toplam maliyetinin 30.000tl yi geçtiğini ve bu maliyetin dışında olan benzin , ıvır zıvır işlerine her ay 1000tl harcadığımı düşünürsek , böylesi daha iyi oldu.. Tek üzüntüm Mayıs ayında tüm tecrübe ve para kaynaklarını kullanıp hiç olmadığı kadar sağlam , performanslı , güzel , temiz vs.vs.vs. hale getirip 1 ay gazlıyabildim.. Tabi alan kişiyede hiç sorunsuz , gönül rahatlığıyla gazlıyabileceği boncuk gibi araba vermiş olmanın huzuru var..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
cok guzel cok nasıl icim gidiyor bir bilsen abi:S:S
Senin için gidiyor ben ne yapıyım hergün görüyorum![]()
![]()
![]()
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Maşallah İlker abim çok iyide olmuştu so sıra.
Mükemmel araçtı değerini bilecek birindeyse ne mutlu bize![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Nazar deymesin aracın gümrükten çıktığı günleri biliyorum ne haldeydi ve şuan ne hale gelmiş..Çok emek harcamışsınız belli..o ilk gümrükten çıktığı zaman bile kullanmaktan çok zevk aldığım bi araçtı (bitik olmasına rağmen) ve 500 tl için cum... ö....der'le anlaşamamıştım almamıştım aracı..aracın bu halini görmek beni çok sevindirdi emeklerinize sağlık...
Teşekkürler....
Gümrüğe düştüğünden beri takip ediyoduk aracı , Cumhur 2004 te gümrükten çıkarttı , birşeyler yaptı ama eninde sonunda bize gelecekti, 2007 de de geldi , 3 yılda bu hali aldı..Üzerine yapılacak şeyler var ama şu an uzun ömürlü sağlıklı kullanımda alınabilecek max güç alınıyor , fazlasına gerek yok , gerçi yeni sahibi isterse yapılır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)