cok cok cok guzel gundu emegı gecen herkeze tessekkurler ederım .....sehıtler olmez vatan bolunmez ......
cok cok cok guzel gundu emegı gecen herkeze tessekkurler ederım .....sehıtler olmez vatan bolunmez ......
sanırım doğukandan da gelecektir fotolar.. bunlar çok güzel olmuş ahmet kardeşimizin ellerin sağlık.
Arkadaşlar geriye dönüpte böyle dedin şöyle dedin vs. girmeyelim,
Kendisi gelmiş katılmış başkası gelmediyse yapacak bişey yok![]()
Güzel oldu, daha da sık yapılmalı.
20 senedir ankarada yaşıyorum şehitliğe ilk kez anıtkabire ikinci kez gittim.
Organizasyonu düzenleyen ve gelen herkese teşekkürler.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
İstanbuldaki organizasyonda da gaz kestiren, lastik yakan oluyormu ?
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Ya neyi kurcalıyonuz allahaşkına gittik Şehitler için duamızı ettik Anıtkabiri ziyaret ettik..
Biz kanaryasevenler derneği olarak gitmedik illaki arabalarımızın sesi olacak patinajıda olacak..Bizden kimsenin Çevreye etrafındakilere rahatsızlık verdiğini zannetmiyorum
Güzel bi bulusmaydı...İstanbullardan iş nedeniyle geldim ankaraya....iş nedeniyle gidemediğim istanbuldaki toplanmanın telafisini verdiğimi düşünüorumbladerk erkut ve VTS power Ahmet Abiye çok teşekkür ederim bu arada....ankarada güzel bi şekilde agarladılar beni
festivalde üstümüze top atılması ve kadınların saç saça bas basa girmesi olmasaydı daha ii olurdu
![]()
![]()
![]()
belayı çekiorum galiba
![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
ya ben sonradan dusundum sorumluluk almak ıstemedım kaza rıskı 100 de 100 artıcakdı gazlama olayı fazlasıyla olucakdı sorumlu olmak huzursuzluga sebebıyet vermek ıstemedım bu guzel gunumuzde ınsanların bakıs acıları serserılık dıye tabır edılmesın yanlama olayları falan olmasın dıye bırde cogu kısıye ulasamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)