bu arac kac senedır yatyo o kir ne öle![]()
51 Olimpia arkadaşımdaydı, yanlış hatırlamıyosam Denizli olabilir, bir Opel bayisine satılmıştı araç. Şimdi kesin cıncık gibidir. Kesin bilgi istiyorsanız sorup öğrenebilirim.
Opel Rekord Caravanlardan biri Konya eski sanayide, diğeri ise Anadolu Sanayinde sahibi olan araçlar, halen kullanılıyor (-dur umarım).
Tabi ki var, bir ara kendim toplamak için alacaktım fakat yurtdışına gitmek zorunda olduğum için başka bir arkadaşıma söz verdim, şimdi o takip ediyor.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
üsküdar selimiyede kirmizi ae86..
arabayi araştirdim azcik ruhsat problemi varmiş , araçtaki temizligi görmeniz gerekiyor öyle diyim size..
kullanilmiyor gibime geliyor cnkü her görüşümde yeri degişmeden duruyor orda.
foto çekip koyarim bu aralar..
DS çok iyiymiş hakikaten .
Ben sahiplerini tanımıyorum. Konya'da sanayilere gidip soruşturabilecek arkadaşın var mı? Mesela bu forumdan, araba hastası birisi olması lazım![]()
Şu anda öyle bir ihtimal yok malesef, arkadaş arabasını (E46) satılığa çıkardı, satılınca gidip alacak![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Buda benden. İlk sahibi epey süre binmiş,sonra köye baglamış yatırmış.
[img][/img]
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Beykent'te 1956 Chevrolet Bel Air Sedan+Dizel
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)