Bugün işyerinin otoparkına inip efsaneleri çekecegim sizler için ama araçlara salça olmak yok![]()
Bugün işyerinin otoparkına inip efsaneleri çekecegim sizler için ama araçlara salça olmak yok![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
garajın çıkışı yoldan 1 metre kadar yüksek arabanın garajdan çıkması zor gibi. sanırım uzun yıllardır o garajda yatıyo.bulundugu evde boştu.
![]()
yalnız bu yatıyo denilen araçların bazılarının fotolarına bakıyorumda tertemiz araçlar benim araba iki gün yatsa leş gibi oluyor demek ki bu araçları bir silen temizleyen bakan birileri var yani boşda sahipsiz değil..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yan apartmanda jetta var tek kapili ama binanin altindan nasil cikarticaklar merak ediyrum
www.honda-tech.com
Akşam eve gelirken izmir eşrefpaşada petrol ofisi otoparkında park edili gri bi ae86 gördüm uzun süre orda duruyormuş gibi geldi ama duramadım fotoğraf çekmek için birdahaki geçtiğimde ordaysa fotoğrafını çekim paylaşacağım
Lada tavira olması lazım..
İstanbul Gürpınar'da Fiat 600 vardı biara sonra onu yakınlarda bi'sanayiye götürmüşler galiba. Aynı bölgede Citroen'ler var yerde alayı![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ankarada sanayide de yatan mor renk 944 var her geçişimde jantlarına gözüm kayıyor valla bir gece tuğlaya oturtacam![]()
![]()
Kardes burdan yaziyim .sahibi tirci ogullarininda son model arabalari var adam eve geldikce arabasini calistiriyor akusunu takip.modelini tam bilmiyorum ama km si 60 bin civari.parcalarini almanyada kendisi aliyor.araç alt kisminda curugu var az bisey.kaportasi cizgileri cok duzgun butun camlari bmw logolu.gogsunde catlak var dosemeler ve tavan cillop.fiyatta 7 diyorda indiririz.ilgilenenlere resimlerini çeker atarim
Ankara Çayyolu Konutkent 1 otoparkında 89 Chevy suburban var iki araçlık yer kaplıyor mübarek iner çekerim bi araTam katil arabası
![]()
Gott weiss ich will kein engel sein...
bizim leventtede bir silverado var yıllardır durur olduğu yerde 10 yılı var ben bilirim zaten lastik falan kalmamış.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)