ankara ayrancı da mustang var 69 kasa coupe beyaz renk diride duruyor ama arabayla geçerken görüyorum net incelemedim hiç ...
ankara ayrancı da mustang var 69 kasa coupe beyaz renk diride duruyor ama arabayla geçerken görüyorum net incelemedim hiç ...
bu 924 - 928 falan herhalde benimde en çok hurdada gördüğüm üst sınıf spor araçdır araba üretildiğinde zaten üvey evlat muamelesi gördü porsche ciler tarafından hiç beğenilmedi tutmadı ikinci eli süründü üçüncü eli yandı bitti kül oldu netice böyle sanayi köşelerinde hurdalıklarda sonları oldu.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bizim sokakda gördüğüm iki araç var..
yeri fatih emniyetin arkası...
biri ford ve bayadır yatıyor..
iç bölümü
buda anadol..bizim üst katımızda oturan hacı amcanın fakat yerinden hiç oynatmıyor..
umarım ilgisini çeken birileri olur..yardımım dokunduysa ne mutlu bana...![]()
Aslında benim telefondada bir sürü resim var ama telefondan girdiğimde buraya nasıl yükleyecegimi bilmiyorum yardımcı olacak birisi varmı telefon samsung galaxy 1900s
IMPOSSIBLE IS NOTHING
plakası yokdur trafikden çekitrmişse ruhsatsız plakasız polise yakalanma demeye getirmiş olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)