Cok uzun zamandir yatiyor.
![]()
soldaki kırmızı bmw nin rahat 5 6 yılı vardır hiç kıpırdamaz bile nerdeyse bi sorunu bi problemi var mı bilmem ama her zaman sayısal çıksa alıp toplarım diyeceğim nadide bi araç
ve aynı mekanda sürekli uzun zamandır yatan 2 ci araç siyah pontiac
![]()
#RenaultSport Clio-R
Bence o pontiac bi tartışma çıkarmak istemem ama camaro ise bi link atar mısın
Edit:
haklıymışsın
araç z28 olarak geçiyormuş
#RenaultSport Clio-R
bmw sanırım 6 kasa güzel orda öyle durduğuna esnafında laf etmediğine göre ordan bir esnafın yada apartman sakinin aracı herhalde değerli araçdır.. şu anda artık avrupada bile klasik sınıfında geçer ki her eski araç klasik sınıfına girmez..
siyah camaro bana gayet temiz göründü resimde üstünde toz falan yok tertemiz duruyor birde arkasında araçlar var resimde o araçların çıkması için o pontiacın yürümesi lazım yani sanki çalışıyor kullanılıyor gibime geldi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yok otostopun aracı kullanılmıyor 2 side hatta bir kaç parça jeep limuzin felan daha vardı kullanılmayanları bilerek arka arkaya bırakıyorlar bmw hiç yürümedi hep öyle camaro sadece yerinden oynuyor ama yıllardır yatıyor 2 side
#RenaultSport Clio-R
o aracın restarasyonu masraflı zor iş yaparlarsada avrupada bile orjinalleri oynanmamışları çok iyi fiyata gidiyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
e24 her türlü yapılır,edilen masraf da helaldir ama öğrendiğim kadarıyla aracın üzerinde bir çok haciz varmış...
Bayadir cekicem cekicem diyip unutuyodum, Sefakoy oto sanayide yatiyo 2 yildir goruyorum.
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
allahım targaya bak. bittim bittim. kardeş akıbetini öğrenirmisin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)