bu araçlar nasıl terkedilmiş anlamadım tertemiz araçlar benim araba 1 hafta yatıyor iki aracımda siyah 1 hafta sonra ikiside kuş pisliğinden bem beyaz oluyor nerdeyse gece yağan çamurda cabası bu konudaki araçlara bakıyorumda maşallah hepsi tertemiz![]()
bu araçlar nasıl terkedilmiş anlamadım tertemiz araçlar benim araba 1 hafta yatıyor iki aracımda siyah 1 hafta sonra ikiside kuş pisliğinden bem beyaz oluyor nerdeyse gece yağan çamurda cabası bu konudaki araçlara bakıyorumda maşallah hepsi tertemiz![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bizim Ataköydeki otoparkta yeşil bi wagon granada yatıyor, fotolarım bi ara.
Alıp proje yapası geliyor insanın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaşımın evinin otoparkında şöle bi sierra cosworth var yaşlı bi adamınmış çok uzun zamandırda kullanılmıyomuş giden arabadan atladım görünce.
buda etilerde genelde yatan ama bakımı eksik edilmeyen bi mustang aşık oluncak durumda
![]()
Fox Body çok iyi duruyor.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Camaro yu karıştırmıyorsam İzmirden bir abim yolladı hurdaya ayrılmıştı zaten alan kişi kendi arabası için almıştı parça olarak kullanmak için.
bir ara haberlere çıkmışdı tbmm nin garajında onlarca 10 yıldan uzun süredir hatta 30-40 yıldır yatan araçlar varmış adamlar vekillikleri bitince arabayıda bırakıp gitmişler.. hatta en son durumda şu anda yeterli park yeri olmadığı için o araçlar birilerinin aklına gelmişde çektirmek onun haberini yapıyorlardı araç sahiplerine mektup haberde yollatılmış gelin alın almassanız otoparka çekilicek diye üç beş kişi dışında alan olmamış zaten bazı araçların sahipleri ölmüş falan.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aynen o haberı bende izlemiştim doğru araçlar hep yatıyomuş sahipleri ölmüş flan ama mercedes iyi alıcan adamın elinden![]()
o haber kolpaydı ya
otoparkta yer kalmadı vs dediler kamera bir döndü 4-5tane araba vardı
2tanesi de yukarıda fotosu koyulan amerikan ve mercedes'ti
Dediğin gibi özgür haberde gösteriyor zaten...
Videosu : tv arşivi
Hayat yanlamaya başlayınca değer kazanır ;-)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)