etiler maya residance ın otoparkıda ne arabalar var. doğuş grup satın aldıktan sonra boşalttılar ama uzun süre yatan araçlar var hala.
Hc plaka olmalı o ae 86 hatta şahin dikiz aynaları olması lazımıkı sene önce çanakkale çandaydı o araç. sahibi 8.000 tl istiyordu tüplüydü motoru okeye dönüyordu yenı boyattım diyordu sahıbi ama kaputta kanser vardı dökülcek gibiydi boyası 6.000 teklif ettık vermedi sahibi demekki istanbula gitmiş
![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Hortla bakalım...
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
bi hortlatsak mi? hikayeler guzel oluyo![]()
bu araçta bizim arka tarlada duruyodu, çok ilgimi çekti, bi kaç kare resim almıştım, konuyu görünce paylaşayım dedim.ön iki tekerleği yok.
![]()
Güzelyalı'da bi apartmanın altında denk geldi..
photo storage
Bahçelievler'deki kola fabrikasının arazisindeki hurdalıkta bir tane Anadol STC-16 var.
Erenköyde geçen sene cadillac sts parketti biri hala aynı yerde.Ya sahibi öldü yurt dısına vs cıktı yada parça sıkıntısından yatıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)