Arkadasımın sitesinin kapalı otoparkında duruyor uzun zamandır yatıyormus içi falan cok iyi kondusyondaydı .
![]()
Arkadasımın sitesinin kapalı otoparkında duruyor uzun zamandır yatıyormus içi falan cok iyi kondusyondaydı .
![]()
Kendimi bildim bileli arkadaşımın evinin karşısında kırmızı bir anadol yatıyor. Ve yanında lada 124 taunus v.s. birçok araç var.
Kırmızı Şahin Çok İyi Kondisyonda Orjinal Boyasız Bir Araca Benziyor.
nisanda benim arabanın muaynesi bitiyor. eksiklerini gideremezsem kapınun önünde bunlar gibi yatıcak
bu arada şahinin kapı ve arka çamurluk boyalı sanırım ama eminim piyasada ki apaçi şahinlerden iyidir durumu.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
@ Darkmoon
Bir aile dostumuzun ilk sahibi oldugu ~30k milde vette c4 var kapali garajda 10 seneden fazladir kullanilmadan duruyor . O guzelligi ilk gordugumde soka girmistim bir daha gidersem eger fotolarini cekip eklerim hep beraber bi ic geciririz![]()
Avcılar'da Özgür...
Bu da bizim otoparktan
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
çok uzun zamandır aynı yerde, plaka da trafiğe kayıtlı değil. 2 yıl önceydi sanırım yola asfalt atılacağı zaman çekici ara sokağa almıştı, sonra yine ana caddeye bırakmışlar.
bunlarda uzun zamandır aynı yerdeler;
buda eski ve kullanılmıyor. tekeri yıllardır beton yüzü görmedi. fabrikadan nasıl çıktıysa o şekil
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)