niye kaldırdı hacizli/yakalaması vardı adam arabasını kaybedıcektı hayır anlıyamadıgım su var bu kadar zamana kadar yakalamayı kaldırmamıssın bırde araba saklıyorsun devlet bugun degılse 1 sene sonra alıcak...
bizim polisimiz sever alıcak verıcek mevzulara ben butun gun gezerlen tabletten bakıyorum devamlı plakalara ne arabalar buluyorum sankı özellıkle benım karsıma cıkıyo...
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
çok yatan araba gördüm ama bunu her gördüğümde üzülüyorum sahibi belki satar almak istiyen olursa adres veririm
![]()
yazık ki ne yazık hemde 64-67 arası üretilen efsane mustanglerden içim cızz etti.. bayada ibr orjinal araç restore edilse orjinal bir şekilde rahat 60-70 bin dolar ederi var..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
abi ben iki yıldan fazladır yattığını biliyorum yakından inceledim kasası hala ok gibi. araç çankayada o civarda yatan baya bi böyle araç var bu aracın bı sokak aşasında bitane 66 impala bitanede nova var aynı şekilde kaderine terkedilmiş.
[QUOTE=muhammet.325;7260044]çok yatan araba gördüm ama bunu her gördüğümde üzülüyorum sahibi belki satar almak istiyen olursa adres veririm
06 HY 770 plaka sorgulamada mavi/lacivert görünüyor....... 85 yılından beri aynı sahipte.....
Okumadan imzalamam.....
Ben Mustang sahibiyle görüştüm yaklaşık 3 ay önce. Satmadığını, satsa bile en az 30.000 Dolara satacağını söyledi.
Custom Electronic Projects
üzücü yanı koleksiyoner değeri var o arabanın öyle sıradan yolda yatan araçlardan değil..
yukardada yazdım temiz op orjinalleri bugün 80-90 bin dolarlara kadar alıcı bulabiliyor..
üstündeki orjinal krom çıtaları bile binlerce dolara satılıyor.. yeterki orjinal olsun aftermarket sonradan üretilen üretim olmasın..
Bu araçları orjinal çıkma parçalarla toplayan insanlar var amerikada avrupada adamlar paraya acımıyor yeterki orjinal bir mustangden çıkma olsun diyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sıkı durun, 2000 senesinde görmüştüm ben bu mustangi orada...![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
durum bildigimizdende vahim ozman abicidden yazıkya
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)