burda da 1970 opel record yatıyor en kısa zamanda resimlerini eklerim
burda da 1970 opel record yatıyor en kısa zamanda resimlerini eklerim
konuyu baştan aşağı okudum valla bir solukta
.
kıyıda köşede satılmaya niyeti olan w107 görürseniz talibim.![]()
temiz eski sl ler çok var
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
nerede ?
sahibinden.com'da fiyatı uçanlar dışında restore edilebilecek kasası düzgün ve orjinalliği bozulmamış bir araç arıyorum.
bir yerde yatan gizli saklı sl ide değerini biliniyorsa satan kişi hiç ucuza vermezler sahibindendeki fiyatları bile ararsın![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
öyle tabi, sl ölüsü bile değerli bir araç. onu göz önünde bulundurarak arayışlardayım![]()
Bir zamanlar hem SLC hem SL olarak Yeşilyurt'ta yatan vardı sonra ikiside çekici ile gitti muhtemelen toplanmışlardır zaten çokta kötü durumda değillerdi.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Salı akşamı limonata etilerin önünde vardı bir w107 parıl parıl tertemiz, sahibi her kimse gözü gibi baktığı belli
.
Aah ah bi olsa bende alem w107 gorecek te hayirlisi.![]()
derli topluymuşta ya mutlu oldum gördüğüme sahibini tanıyan varmıdır acaba ben oralara bi gidim çok teşekkürler![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Sahibi bir arkadaşımın babası diger önündeki araçta onun senelerdir onda trabantı aldıgında bebek gibiydi farı stopu camı çercevesi yürür durumdaydı orda a.... s...tiler
JoYTeaM
126 bis gören yokmu hiç biyerlerde![]()
Fast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)