Kaça satıldı acaba?
Öğrenciyim dış görüntüsü nasıl olursa olsun yürüyecek durumda bulsam alıp öylece hurda style binicem mezun olana kadar.Tabi satılıkta olsa bana kalmaz zaten orası ayrı
![]()
Kaça satıldı acaba?
Öğrenciyim dış görüntüsü nasıl olursa olsun yürüyecek durumda bulsam alıp öylece hurda style binicem mezun olana kadar.Tabi satılıkta olsa bana kalmaz zaten orası ayrı
![]()
Nası yanı ya hiç olmadı ordaki 67 71 model bi corvette i kimse keşfetmemiş mi acep? Ulan Trden amerikdaki araclara halleniyoruz hahaha
Abi neresi burasi? Efsane
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
@ izo
Rehoboth beach. Cok trafik vardi ara yollardan kacmaya calisirken tesadufen gordum. Dahada fazlasi var ama arabayi yol ortasinda biraktigim icin cok fazla kalamadim. Vaktim oldugunda tekrardan gidecegim detayli bir inceleme icin . Bakarsin cocukluk hayalim eski bir Amerikan in ilk adimlari atilir![]()
az kalsın ağlayacaktım corvette-59 chevrolet-cabrio cabrio mustang ve GTO yu bu halde görünce içim cızzz etti.
El-camino iyimiş. Challenger toprak olmuş neredeyse ...
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)